Açıkladı! Rıza Çalımbay Antalyaspor'dan ayrılacak mı?

29.05.2017 - 13:34 | Son Güncellenme: 29.05.2017 - 13:34

Açıkladı! Rıza Çalımbay Antalyaspor'dan ayrılacak mı?

AJANSSPOR ÖZEL- Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Gündeme dair özel açıklamalarda bulunan Çalımbay, Antalyaspor'dan ayrılacağına dair iddialara ise açıklık getirdi.

İşte Rıza Çalımbay'ın röportajından satırbaşları şu şekilde:

'Kazandık, mutluyuz'

"Avrupa şansımız hala devam ediyordu. Önemli olan Kasımpaşa maçını kazanmaktı. Maçın başından itibaren önemli pozisyonlar bulduk. Maçın içerisinde zorladığımız zamanlarda oldu. Kazandık, mutluyuz. Kasımpaşa takımını mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum. Bu başarıda en büyük pay yönetimin. Biz göreve başlarken kriz ortamı vardı. Ne zaman düşecek denilen Antalyaspor'un şu anda isminin Avrupa için anılması bize mutluluk veriyor"

'Başkan Öztürk ile hiçbir sıkıntımız yok'

"Şu anda çalışma ortamımız çok iyi. Başkan Ali Şafak Öztürk ile hiçbir sıkıntımız yok. Yönetimle birlikte hareket ediyoruz. Birbirimize kaprislerimiz yok. Önemli olan burada Antalyaspor'u ilerilere taşımak. Gelecek sezonun planlaması başladı. Fakat nerede olacağımızı bilemiyoruz. Avrupa Kupaları olursa farklı bir programımız olacak"

'Beşiktaş şampiyonluğu hak etti'

"Bu sezon Beşiktaş şampiyonluğu hak etti. Beşiktaş bütün kulvarlarda mücadele etti. Burada en büyük avantaj Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yarışın içerisinde olmamasıydı. Yarışın içerisinde bir tek Başakşehir vardı. Başakşehir takımını tebrik etmek lazım. Yarışın içinde sonuna kadar oldu"

'Antalyaspor'da potansiyel var'

"Başarılarda yönetimler çok önemli. Bir takım iyi olursa yönetim, kötü olursa da yönetimin tavrıdır. Şu anda bizim takım çok iyi bir çıkış yakaladı. Takviyeler çok iyi olursa, yönetim aynı şekilde devam ederse 2-3 sezon içerisnde hedefe ulaşırsınız.  Devamlı yönetim ve hoca değiştirmekle başarı gelmiyor. Yönetimlerin istikrarı koruması gerekiyor. Bunlar sağlanırsa başarı gelir.  Antalya çok güzel bir şehir şampiyon olabilir. Kesinlikle Antalyaspor'da şampiyon olabilecek bir potansiyel var. Fakat bu bir tek yönetimle bitmiyor. Bu yönetime bütün şehrin sahip çıkması lazım"

'Sakıb her takımda oynar'

"Sakıb Aytaç her takımda oynar. Sadece Türkiye'de deği,l Avrupa'da da oynayabilecek bir oyuncu. Birkaç eksiği var.  Bunlar zamanla halledilecek şeyler"

'Bana ters geliyor, çıkıp konuşmak'

"Bilmiyorum, ayrılacağıma dair bu iddialar nasıl nerden çıkıyor. Mukavelem hala devam ediyor. Mukavelem devam ederken bana ters geliyor, çıkıp konuşmak. Yönetimle ilgili hiçbir sıkıntım problemim yok. Bu iddialar kamuoyunda çıkınca bana da haberler geldi. Başkan zaten açıklama yapmış, benim konuyla ilgili konuşma yapmama gerek yok! Şu anda Gaziantepspor maçını düşünüyoruz. Gelecek sezonun planlamasını yapıyoruz."

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler