Açıkladı! Rodallega ve Welliton Malatyaspor'a geliyor mu?

22.08.2017 - 16:33 | Son Güncellenme: 22.08.2017 - 16:33

Açıkladı! Rodallega ve Welliton Malatyaspor'a geliyor mu?

AJANSSPOR ÖZEL / Özgür SANCAR- Yeni Malatyaspor Futbol Şube Sorumlusu Burak Çakır, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu.  

Transfer gündemine dair özel açıklamalarda bulunan Çakır, Hugo Rodallega ve Welliton iddialarını cevapladı.

İşte Burak Çakır'ın röportajından önemli satır başları:

 

 

'Rodallega için kapımız açık'

"Hugo Rodallega'nın transferine sıcak bakabiliriz. Rodallega şu anda Trabzonspor'un oyuncusu. Rodallega son 2 maça yedek başladı, Trabzonspor'da ben şahsen mutsuz olduğunu düşünüyorum. Hugo oynamadığı taktirde mutsuz olacaktır. Hugo için kapımız açık. Oyuncunun yurt dışı temsilcisiyle başka konularda görüşmem oldu"

'Şartlar sağlanırsa transfer olabilir'

"Welliton konusunda ise haksız fesih araştırmamız devam ediyor. Yönetim kurulumuz tarafından bu transferden risk almayacağımızı anlarsak, Welliton transferi gerçekleşebilir. Fakat Hugo Rodallega ve Welliton şu anda bir takımın oyuncusu. Rodallega ve Welliton şartlar sağlanırsa transfer olabilir"

'Antalyaspor güzel transferler yaptı'

"Antalyaspor bu hafta güzel transferler yaptı. Biz de geçen hafta Mina'yı transfer ettik. Bu transferimiz Amerika basınında çok konuşuldu. Antalyaspor karşılaşması zor olacak. Biz içerde iyi oynayan takımız, Antalyaspor maçından da galibiyetle ayrılmak istiyoruz"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler