Açıklama başkandan geldi! Derdiyok...

05.01.2019 - 06:16 | Son Güncellenme: 05.01.2019 - 09:16

Açıklama başkandan geldi! Derdiyok...

Ara transfer döneminde yakviyeler yaparak 2. yarıya güçlü girmek isteyen Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim'in biletini kestiği oyuncuları da elden çıkarmak istiyor.

Takımdaki geleceği belirsizliğini koruyan Eren Derdiyok'la ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

DHA'ya gündeme dair açıklamalarda bulunan Evkur Yeni Malatyaspor Baaşkanı Adil Gevrek, Cimbom'un gözden çıkardığı Eren Derdiyok'la ilgili transfer girişiminde bulunabileceklerini söyledi.

Derdiyok'un Türk futbolu için önemli bir isim olduğunu savunan Gevrek, konuyu teknik direktör Erol Bulut ile görüşeceklerini ifade etti.

Adil Gevrek, tecrübeli oyuncuyla henüz resmi bir temaslarının olmadığını belirterek, Erol Bulut'la yapılacak görüşmenin ardından girişimlerin başlayacağının sinyalini verdi.

"2 OYUNCUNUN DA YERİ DOLACAK"

Sadık'ta Fenerbahçe ile prensipte anlaşılmasının ardından transfer çalışmalarının devam ettiğine dikkat çeken Malatyaspor Başkanı Gevrek, "İki önemli oyuncumuz gitti, onların yerini doldurmamız lazım." dedi ve şöyle etti:

"Bu iki oyuncunun da yeri dolacak. 4-5 transfer yapılması lazım. Malatya'ya 4-5 tane uçak inecek. Barış Alıcı da çok önemli bir oyuncu."

Senin için hazırladığımız haberler