"Açıklamalarım nedeniyle takdir edilmek istemiyorum"

14.11.2017 - 16:43 | Son Güncellenme: 14.11.2017 - 16:43

"Açıklamalarım nedeniyle takdir edilmek istemiyorum"

AJANSSPOR ÖZEL - Demir Grup Sivasspor'un başarılı oyuncusu Ergin Keleş, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. İşte o açıklamalar:

"Türk çocuğuna umutsuzluk yakışmaz"

"Ben genelde Milli Takım aralarında üç-dört günlük yurt dışı seyahatleri yapıyorum. Kendimi geliştirme anlamında, başka kültürleri tanıma anlamında gidiyorum.  Kendimi geliştirmk için çalışıyorum ve seviyorum. Kitap okuyorum ama bu her Türk çocuğunun yapması gereken bir durum takdir edilmesi gereken bir durum değil."

"Aslında bilinçli bir şekilde birçok insan spor yapıyor. Vücutlarını zinde tutmak için çalışıyorlar. Beyni çalıştırabileceğiniz en iyi durum kitap okumaktır. Türkiye’de olumlu anlamda bir ileri gidiş var. Türk çocuğuna umutsuzluk yakışmaz."

"Açıklamalarım nedeniyle takdir edilmek istemiyorum"

"Açıklamalarım nedeniyle takdir edilmek istemiyorum. Ergin Keleş’in konuşması neden bu kadar ses getirdi. Herkes kutlasın büyük bir onurla kutlayın. Çok doğal bir durumdur, insanların Milli Bayramlarını kutlaması doğaldır. Herşeyden önce sahiplenmesi gereken bir durumdur."

"Samet hoca başarının ve gelişimin sınırı olmayacağını düşünen bir adam"

"Fenerbahçe büyük bir takım. Çok önemli bir camia ama bazı sıkıntıları var. Bu avantaj olabilir, dezavantaj olabilir. Her oyuncuyu bu durumlar etkiler. Duygusal olarak hareket eden oyuncu ekstra motivasyon gösterebilir. Fazlaca duygu ile hareket etmek ise olumsuz sonuçlar çıkartabilir. Herşeyden önce keyifli bir maç olur umarım. Biz bu açıdan iyi bir takımız. Keyifli maçlar oynadık umarım öyle olur."

"Samet hocanın şöyle bir özelliği var. Başarının ve gelişimin sınırı olmayacağını düşünen bir adam. Beraberliği düşünen birisi değil galibiyet için gidiyoruz. Moralimiz ve motivasyonumuz iyi"

"Abdülkadir ve Yusuf'u korumamız lazım"

"Abdülkadir ve Yusuf, altın akvaryumun içinde özenle, dikkatle ve sevgi ile korunması gereken çok önemli değerler. Bizim Trabzon biraz zor bir yerdir. Tabir-i caizse onları kurmamız gerekir."

"Arda Turan, ülke tarihinin en önemli futbolcularından biri"

"Arda Turan ile sık sık görüşüyoruz, aynı jenerasyonun oyuncusu. Duygusal bir insan ama ülke tarihinin en önemli futbolcularından biri. Bugün Barcelona’da oynayamıyor ama azimle çalışacak ve çalışıyor zaten."

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ)

Senin için hazırladığımız haberler