Acun Ilıcalı Amacına Ulaşıyor! Hull City İçin Flaş Gelişme

18.01.2022 - 19:24 | Son Güncellenme: 18.01.2022 - 20:01

Acun Ilıcalı'nın Hull City'i resmen satın aldığının 24 saat içinde duyurulması bekleniyor. Ilıcalı'nın cebinden Hull City için 20 milyon Sterlin çıkacak

Acun Ilıcalı Amacına Ulaşıyor! Hull City İçin Flaş Gelişme

AJANSSPOR HABER

TV 8 ve Exxen gibi medya kuruluşlarının sahibi iş insanı Acun Ilıcalı'nın İngiltere'de kulüp sahibi olma hayalinde son aşamaya gelindi. The Athletic'te yer alan habere Ilıcalı'nın satın alma işlemi yarın İngiliz Futbol Ligi (EFL) tarafından onaylanacak.

Hull City için 20 milyon Sterlin

Acun Ilıcalı, Hull City'yi satın almak için yaklaşık 6 aydır çalışıyordu. Ünlü iş insanı, Hull City'nin şu andaki sahibi Allam ailesiyle 20 milyon Sterlin karşılığında bir anlaşmaya vardığı belirtiliyor. Allam ailesi, kulübü 11 yıldır yönetiyordu.

Acun Ilıcalı resmiyet kazanacak

İngiltere'de kurallar gereği kulüp satın almalarında EFL'den de onay gelmesi gerekiyor. Yarın toplanacak EFL'in Hull City'nin satıyına onay vermesi bekleniyor. Böylece Acun Ilıcalı resmen Hull City'nin sahibi olacak.

Hull City 19. sırada bulunuyor

Premier Lig'in bir altındaki Championship'te mücadele eden Hull City, 26 maçta topladığı 23 puanla 19. sırada bulunuyor. Ligde 24 takım mücadele ediyor. En son 27 Kasım 2011'de Millwall'u yenen Hull City, daha sonraki 6 lig ve kupa maçında galibiyet yüzü görmedi. En son olarak kendi sahasında Stoke City'e karşı 2-0 yenildi.

Acun Ilıcalı Fenerbahçeli oyunculara talip

Fenerbahçe ve Başkan Ali Koç'a yakınlığı ile bilinen Acun Ilıcalı'nın sarı lacivertli Miha Zajc ve Allahyar Seyyadmenesh'e talip olduğu basına yansımıştı. Ilıcalı ve Koç'un Londra'da buluştuğu da biliniyor.  

Ayrıca Hull City'nin  listesinde Fenerbahçe'den Lazio'ya transfer olan Vedat Muriç'in de bulunduğu belirtiliyor.

İlgini Çekebilir
Ali Koç ile Acun Ilıcalı'dan İngiltere zirvesi!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler