Acun Ilıcalı Avrupa'dan kulüp satın aldı

08.05.2020 - 17:21 | Son Güncellenme: 08.05.2020 - 17:23

Acun Ilıcalı hangi kulübü satın aldı? Ünlü iş adamı Avrupa kulübünü kaç paraya satın aldı? Acun hangi ligden kulüp aldı? Kulübün başarıları ne? Acun Ilıcalı kimle tartıştı? İşte Acun'un satın aldığı kulüp...

Acun Ilıcalı Avrupa'dan kulüp satın aldı

Sosyal medya platformu Instagram üzerinden Damla Uğurtürk ile canlı yayın gerçekleştiren Acun Ilıcalı, Avrupa'dan bir kulüp satın alma ihtimalinin olduğunu duyurdu. Konuyla alakalı daha fazla detay vermek istemeyen ünlü iş adamının, sır gibi sakladığı kulübün ismi belli oldu.

Galatasaray muhabiri Raşit Altun'un Twitter'dan yazdığına göre Acun Ilıcalı, başkanlığını iş adamı Işıtan Gün'ün yaptığı Hollanda Ligi'nden Fortuna Sittard'ı satın aldı.

Kulübün başarıları

Hollanda 2. Ligi'nden 2017/2018 sezonu sonunda çıkmayı başaran Fortuna Sittard'ın müzesinde, 2 Hollanda Kupası ve 1 Hollanda 2. Lig Şampiyonluk Kupası bulunuyor.

Acun Ilıcalı'nın tartışma yaşadığı isim kim?

Öte yandan Acun Ilıcalı, 2018 yılında vergi rekortmenleri listesine ilk 10'dan giren, hukuk danışmanlığı ve temsil faaliyetleri yürüten iş adamı Gönenç Gürkaynak ile Twitter'dan bir tartışma yaşadı.

Twitter hesabından "Acun Ilıcalı Avrupa'da kulüp satın alacakmış. 2018'de vergi rekortmenleri arasında 83. sırada. Ben o listede 9. sıradaydım. Avrupa'da kulüp satın alamam." diyen Gönenç Gürkaynak'a cevap olarak Acun Ilıcalı, "Bence de kulüp alamazsın 8 ayrı ülkenin en büyük televizyonlarına prodüksüyon yapmıyor olabilir misin? O bahsettiğin listede ben en az 10 yıldır varım. Verdiğin verginin reklamını yapmak için beni kullanma, çirkin şeyler bunlar..." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler