Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'den Hull City'e gelen transferi açıkladı

28.01.2022 - 16:58 | Son Güncellenme: 28.01.2022 - 17:04

Hull City'in yeni sahibi Acun Ilıcalı, teknik direktör Şota Arveladze'nin basın toplantısında takıma gelen yeni transferleri de duyurdu. Allahyar Sayyadmanesh...

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'den Hull City'e gelen transferi açıkladı

AJANSSPOR HABER

İngiltere Championship takımlarından Hull City'yi satın alan Acun Ilıcalı, Şota Arveladze ile imza törenine katıldı. Ilıcalı, takımın geleceği ve yeni transferlerin sağlık kontrolünden açıklamasını yaptı. İşte Ilıcalı'nın açıklaması...

Başarı için yaşıyorum

Basın toplantısında hayallerini açıklayan Acun Ilıcalı, ''Ben başarı için yaşıyorum. Kulüp sahipliği maceram başlıyor ve futbolda da aynı başarıyı yakalamayı deneyeceğim. Herkesi mutlu edecek şeyler kazanmak için Hull City'deyim. Önümüzdeki 1-2 yıl içinde Premier League için adaylardan biri olacağız. Öykümüz çok uzun sürecek. Bence başarı için sadece para da yeterli değil. Başarı için para tek başına yetmez! Bundan sonra Hull benim evim. Ben evimi kolay kolay terk etmem. Futbolun insanları eğlendirmesi gerektiğine inanıyorum. Şota, tanıdığım en cesur teknik direktörlerden biri. Taraftarların çoğunun onun futbol tarzını beğeneceğine inanıyorum.'' ifadelerini kullandı.

Yeni transferi açıkladı

Acun Ilıcalı, takıma yeni katılan Fenerbahçeli oyuncuyu duyurdu. Ilıcalı, ''Ben ve takımım günde 20 saat boyunca transferleri bitirmek için uğraşıyoruz. Büyük mücadeleleri severim. Bu zorluğun da üstesinden geleceğiz. Bir oyuncu halihazırda burada. Bu kişi Allahyar Sayyadmanesh. Şu an sağlık kontrollerinden geçiyor.'' ifadelerini kullandı.

Allahyar istatistikleri

Sarı-lacivertliler, Allahyar'ı 2019-2020 sezonu öncesi İstiklal'den 750 bin euro karşılığında renklerine katmıştı. İranlı forvet, kiralık olarak forma giydiği Zorya'da 24 maçta 9 gol - 4 asistle oynamış, ocak ayında Fenerbahçe'ye geri dönmüştü.

Senin için hazırladığımız haberler