Acun Ilıcalı golcü bombasını patlatıyor. Galatasaray'a çalım...

29.06.2022 - 08:54 | Son Güncellenme: 29.06.2022 - 14:43

Hull City'e yapacağı golcü transferiyle ilgili "İki forvetimiz olacak, biri çok yüksek seviyede olacak" diyen Acun Ilıcalı'nın kadrosuna katacağı yıldızın kim olduğu ortaya çıktı.

Acun Ilıcalı golcü bombasını patlatıyor. Galatasaray'a çalım...

Championship ekibi Hull City'i satın aldıktan sonra yaptığı hamlelerle takımın ligde kalmasını sağlayan Acun Ilıcalı, bu sezonki hedeflerinin Premier Lig'e yükselmek olduğunu söylemişti. Yeni sezon öncesi 8 transfer yapmayı planlayan Hull City'nin transfer etmek istediği golcü de belli oldu.

İlk transfer bombası Ozan Tufan oldu

Acun Ilıca'nın takımı ilk transfer bombasını Fenerbaheç'de Ozan Tufan'ı kadrosuna katarak patlattı. Geçtiğimiz sezonun ilk yarısını Premier Lig ekibi Watford'da geçiren ve devre arasında Fenerbahçe'ye dönen milli futbolcu yeni sezonda Hull City forması giyecek. 

Fenerbahçe transferi böyle duyurdu

Sarı-lacivertli kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Oyuncumuz Ozan Tufan’ın Hull City’ye transferi konusunda İngiliz Kulübü ile prensip anlaşması sağlanmıştır. Ozan Tufan kişisel görüşmelerini gerçekleştirmek ve sağlık kontrolünden geçmek için yarın İngiltere’ye gidecektir." denildi.

Forvette hedef Vedat Muriqi

Hedefini Premier Lig olarak belirleyen Hull City'nin, golcü transferinde Fenerbahçe'nin eski golcüsü Vedat Muriqi'yi gündemine aldığı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Sürpriz proje! Dilmen, Aydınus, Acun Ilıcalı...
Habere Git

G.Saray'ın da gündemindeki Muriqi için ciddi hamle

Kulübe yakınlığı ile bilinen Hull Daily Mail'de yer alan habere göre; İngiliz ekibinin, Ocak ayında da gündeme gelen Kosovalı forvet için bu kez ciddi bir transfer hamlesi yapabileceği aktarıldı.

28 yaşındaki forvetin Lazio'da istediği gibi bir dönem geçirememesine rağmen, geçen sezonun ikinci yarısında kiralandığı Real Mallorca'da kendisini yeniden ispat ettiği vurgulandı.

Lazio satmaya sıcak bakıyor

Piyasa değeri 7 milyon euro olarak gösterilen Vedat Muriqi'nin Lazio ile sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor. İtalyan ekibi, teknik direktör Maurizio Sarri'nin planları arasında yer almayan Muriqi'yi kesin olarak takımdan göndermek istiyor.

Hull City, Michael Seri'yi de bitirdi

İngiliz ekibi Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Jean Michael Seri'yle anlaştıklarını açıkladı.

 

Hull Live'de konuşan Ilıcalı, Seri ile anlaştıklarını belirtirken, "Seri muhtemelen Hull City forması giyecek. İstanbul'da onunla birlikteydim ve futboluna hayran olduktan sonra karakterine de hayran oldum. Orkestramızın şefi olacak ve bize büyük faydası dokunacak" açıklamasını yaptı.

 

Fildişi Sahilli 30 yaşındaki ön libero 2019-20 sezonunda kiralık olarak Galatasaray forması giymişti.

Senin için hazırladığımız haberler