Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal: "Acun Ilıcalı maçlarımızı takip ediyor"

09.11.2023 - 18:30 | Son Güncellenme: 09.11.2023 - 18:35

Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal, kulübün mali tablosu, hedefler, yayıncı kuruluş ve e-bilet konusunda açıklamalarda bulundu. Dal, "Acun Ilıcalı maçlarımızı takip ediyor" dedi.

Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal: "Acun Ilıcalı maçlarımızı takip ediyor"

AJANSSPOR HABER

Trendyol 1. Lig'de 11 haftada 3 galibiyet, 4 beraberlik ile 4 mağlubiyet elde eden ve 13 puanla 11. sırada yer alan Erzurumspor FK'da başkan Ahmet Dal, Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu oldu. Dal, mali tablo, yayıncı kuruluş ve e-bilet hakkında konuştu. 

"Geçtiğimiz sezon bazı sıkıntılar yaşadık"

Ahmet Dal, "Geçtiğimiz sezon bazı sıkıntılar yaşadık. Bu sıkıntılı süreç içerisinde ligde kalmayı başardık. Şu anda 1. Lig 11. hafta tamamlandı. 13 puanla 11. sırada yer alıyoruz. Eruzumspor FK olarak zorlu mücadelemiz devam edecek" ifadelerini kullandı.

"Acun Ilıcalı'nın maçlarımızı takip ettiğini biliyorum"

Dal, "Erzurumlu iş insanlarından zaman zaman destek geliyor. İstanbul'da olan maçlarımızda Erzurumlu iş insanı Murat Şahsuvaroğlu otelinde bizleri ağırlıyor, kendisine teşekkür ediyorum. Acun Ilıcalı'nın maçlarımızı takip ettiğini biliyorum. Acun Bey de zaman zaman desteklerini iletti. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen futbolu, yalnızca futbolu değil sporu çok seven birisi. Mehmet Bey, Kartal Belediye Başkanı olduğu dönemde birçok oyuncunun ülke futboluna kazandırılmasına katkı sağladı. Kendisine destekleri için teşekkür ediyorum" dedi.

İlgini Çekebilir
TFF'den beklenen açıklama! İşte madde madde tüm eleştirilere yanıt
Habere Git

"Kulübümüzün şu anda 4.5 milyon Euro borcu var"

Sözlerine devam eden Dal, "Erzurumspor FK olarak borçlarımızı bitirip, transfer tahtamızı açmak istiyoruz. Kulübümüzün şu anda 4.5 milyon Euro borcu var. Transfer tahtasını açmamız için 4.5 milyon Euro'ya ihtiyacımız var. Fakat nakit ödeme yapılabilirse bu miktar azalabilir" şeklinde konuştu.

"E-bilet ve yayıncı kuruluş konularıyla ilgili toplantı yapacağız"

E-bilet ve yayıncı kuruluş ile sezon sonunda sözleşme biteceğini vurgulayan Başkan Dal, "1. Lig Kulüpler Birliği olarak bu e-bilet ve yayıncı kuruluş konularıyla ilgili toplantı yapacağız. Biz bu olayın endirekt içinde olmak durumundayız. Hem e-bilet hem de yayıncı kuruluş konusu bizleri etkiliyor" açıklamasını yaptı.

"Süper Lig'dekiler Passolig ile sözleşme uzatmak istemiyor"

Ahmet Dal, "Şu anda Süper Lig'deki kulüpler Aktifbank (Passolig) ile sözleşme uzatmak istemiyor. İnsanlar pandemi döneminde Passolig kartlarını güncellemediler. Bu dönemde insanlar futboldan soğudu. Mesela siz şu anda Anadolu'da Kayseri'ye gittiniz; Kayserispor'un Passolig'ini almak zorundasınız. Passolig sisteminin yenilenmesi gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler