Sergen Yalçın, Hull City'nin teknik direktörü oluyor! Acun Ilıcalı...

17.09.2022 - 20:38 | Son Güncellenme: 17.09.2022 - 20:50

EFL Championship takımlarından Hull City'nin sahibi olan Acun Ilıcalı, teknik direktör Şota Arveladze'nin yerine Sergen Yalçın'ı takım başına getirmek istiyor. Detaylar...

Sergen Yalçın, Hull City'nin teknik direktörü oluyor! Acun Ilıcalı...

AJANSSPOR HABER

Bu sezon ligde kötü başlangıç yapan Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City, EFL Championship'te 18. sıraya yerleşerek küme düşme hattına yaklaştı. Kötü gidişe dur demek isteyen  Acun Ilıcalı'nın teknik direktörlüğe Sergen Yalçın'ın getireceği iddia edildi.

İngiltere Championship'e iyi başlayan Şota ve öğrencileri, son 6 haftada 5 mağlubiyet aldı. Akşam'da yer alan habere göre ise  Acun Ilıcalı'nın Şota ile yolları ayırarak takımın başına Sergen Yalçın'ı getirme planları var. Beşiktaş'ı 2020-2021 Süper Lig sezonunda şampiyon yapan Sergen Yalçın'ın Acun Ilıcalı ile yakın arkadaşlığı da biliniyor.

2020-2021 sezonunda Beşiktaş'a Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşatarak futbolculuğunun ardından teknik direktör olarak da kulüp tarihine geçen Sergen Yalçın, hala bir kulüp ile anlaşma sağlayamadı. 9 Aralık 2021 tarihinde, Beşiktaş'taki teknik direktörlük görevinden ayrıldıktan sonra dinlenmeyi tercih eden Sergen Yalçın'a Suudi Arabistan ekibi Al-Nasr talip olmuş ve bu teklifi kabul etmemişti.

Senin için hazırladığımız haberler