Acun ılıcalı transferi niye resmen açıklamadı

14.07.2022 - 18:35 | Son Güncellenme: 14.07.2022 - 19:33

Antalyaspor ile Hull City, Doğukan Sinik'in transferi için söz keserken henüz resmi imzalar atılmadı. İngiltere vizesini yeni alan Sinik 3+1 yıllık sözleşmeyi imzalayacak.

Acun ılıcalı transferi niye resmen açıklamadı

KORAY GEÇGEL - AJANSSPOR

Hem Antalyaspor hem de Hull City tarafından transferi açıklanmasına rağmen henüz resmi imzayı atamayan Doğukan Sinik için belirlenen imza süreci belli oldu.

Vize işlemleri uzadı

İlk olarak vize işlemleri için uğraş veren ve Paris'teki İngiliz konsolosluğuna başvuran Doğukan Sinik, işlemlerin uzaması sebebiyle Hull City'nin İspanya kampına katılamadı. Vizeyi almasının ardından İngiltere'ye giden milli futbolcu, sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmen Hull City'nin futbolcusu olmak için imzayı atacak. Başarılı futbolcunun, Hull City ile çalışmalara ise takımın İspanya kampının tamamlanmasının ardından baslayabileceği öğrenildi. 

İlgini Çekebilir
Nuri Şahin'den Doğukan Sinik'e veda mesajı
Habere Git

Anlaşma 3+1 yıllık

Antalyaspor ile Hull City başarılı futbolcunun bonservisi için 4 milyon euroda anlaşma sağladı. Doğukan Sinik'in 1.5 milyon Euro maaş alacağı anlaşmanın süresinin 3+1 yıllık olduğu öğrenildi. Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı'nın transferi duyurduğu sosyal medya paylaşımında öne çıkararak teşekkür ettiği eski Başkan Ali Şafak Öztürk'ün fiyatın 4 milyon Euro'ya çıkmasında etkili olduğu öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler