Acun Ilıcalı ve Allahyar Hull City çimlerinde

29.01.2022 - 23:27 | Son Güncellenme: 29.01.2022 - 23:40

Acun Ilıcalı'nın Hull City'yi satın almasının ardından üst üste üç galibiyet alırken Ilıcalı Fenerbahçe'den gelen yeni forveti Allahyar ile sahaya çıktı

Acun Ilıcalı ve Allahyar Hull City çimlerinde

İngiltere Championship 29. hafta mücadelesinde Hull City, sahasında Swansea City'yi 2-0 mağlup ederken  Şota Arveladze yönetiminde ilk galibiyetini aldı. 

Hull City Ilıcalı'dan sonra 3'de 3 yaptı

Hull City Acun Ilıcalı kulübü satın aldığından bu yana ise üst üste 3. maçında da sahadan 3 puanla ayrıldı. Bu galibiyetle puanını 32'ye çıkardı ve 18.sıraya yerleşerek maç fazlasıyla küme düşme hattıyla arasındaki puan farkını 12'ye yükseltti.

Allahyar yeni sahasında

Acun Ilıcalı ikinci transferini ise Fenerbahçe'den Allahyar Sayyamanesh'i alarak yaptı. Ilıcalı yeni takımında transferler için çok uğraş verdiklerini açıklarken Allahyar için "Allahyar'a çok inanıyorum. Yeni Salah olabilir" ifadelerini kullanmıştı. Ilıcalı ile Allahyar bugün Swansea City beraber izlerken sonrasında sahaya çıkıp poz verdi. 

İlgini Çekebilir
Hull City stadyumuna Türk bayrağını çekti!
Habere Git

750 bin euro'ya Fenerbahçe'ye gelmişti

Allahyar Fenerbahçe'ye 2019-2020 sezonu öncesi İstiklal'den 750 bin euro karşılığında transfer olmuştu. İranlı oyuncu, kiralık olarak forma giydiği Zorya'da 24 maçta 9 gol - 4 asistle oynamış, Ocak ayında Fenerbahçe'ye geri dönmüştü. Hull City'i Acun llıcalı'nın alması ile Allahyar İngiltere'ye transfer oldu. 

Senin için hazırladığımız haberler