Acun Ilıcalı'dan şaşırtan karar! Hull City'nin teknik direktörü belli oldu

01.11.2022 - 15:17 | Son Güncellenme: 01.11.2022 - 15:24

Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, teknik direktörlük görevine Liam Rosenior'u getirdi. 38 yaşındaki Rosenior, Derby County'de 12 maç geçici teknik direktörlük yaptı.

Acun Ilıcalı'dan şaşırtan karar! Hull City'nin teknik direktörü belli oldu

AJANSSPOR HABER

Championchip'te 17 maç sonunda topladığı 20 puanla küme düşme bölgesinde bulunan Hull Cuty'de Başkan Acun Ilıcalı son derece reskli bir karar aldı. Ilıcalı, çok büyük tecrübesi bulunmayan Liam Rosenior ile menajerlik için anlaşma sağladı.

Sezona iyi başladı ama büyük düşüş yaşandı

Hull City sezona iyi bir giriş yapmış ancak ardı ardına gelen yenilgilerden sonra Şota Arvaledze'nin görevine son verilmişti. Arvaledze'nin ayrılığının ardından takımı yardımcı antrenör Andy Dawson yönetmeye başladı.

Pedro Martins olmadı

Şota'nın ayrılığından sonra Portekizli teknik direktör Pedro Martins ile masaya oturan Acun Ilıcalı anlaşma sağlayamadı. Haftasonu Blackburn Rovers'a karşı alınan 1-0'lık yenilginin ardından Ilıcalı, menajer için adım atmaya karar verdi.

İlgini Çekebilir
Acun Ilıcalı, Ali Koç'tan 4. Fenerbahçeli'yi istedi!
Habere Git

Liam Rosenior ile anlaşma sağlandı

Hull Daily Mail'deki habere göre, Acun Ilıcalı yönetimi Hull City'nin teknik direktörlüğüne Liam Rosenior'u getirme kararı aldı.  Rosenior, Acun Ilıcalı ile stadyumda buluşup anlaşmaya vardı.

Millwall maçında kulübede

Rosenior'un perşembe günü yapılacak antrenmana çıkması bekleniyor. Teknik direktör, 5 Kasım'da oynanacak olan Millwall karşılaşmasında kulübede olacak.

Tecrübesiz teknik direktör

Eski bir Hull City futbolcusu olan Liam Rosenior'un teknik direktörlükte büyük bir tecrübesi bulunmuyor. Rosenior, sadece Derby County takımında 12 maçta geçici olarak teknik direktörlük yaptı. Ilıcalı'nın seçimi bu yüzden riskli bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Hull City'nin serisini Blackburn bitirdi!
Habere Git

Hull City, Middlesbrough ile oynayacak

Teknik direktörlük konusunda flaş gelişmeler yaşanırken ligde zor günler geçiren Hull city, bugün  Middlesbrough'u konuk edecek. Takımın başında  Andy Dawson olacak. 

Fleming: Odağımız maçta

Hull City futbolcularından Brandon Fleming, Hull City oyuncularının yeni menajer konusunu düşünmediğini belireterek  Middlesbrough maçına odaklandıklarını söyledi. Fleming, "Rovers'ın yenilgisini geride bırakmamız gerekiyor. Menajer kim olursa olsun, maça odaklanmak ve üç puan almak istiyoruz" dedi.  

Senin için hazırladığımız haberler