Başakşehir'de Emre Belözoğlu, Ozan Tufan'ı İstiyor | Transfer Haberleri

06.06.2022 - 11:56 | Son Güncellenme: 06.06.2022 - 12:03

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Ozan Tufan'ı kadrosunda görmek istiyor. Ozan ile Hull City de ilgileniyor.

Başakşehir'de Emre Belözoğlu, Ozan Tufan'ı İstiyor | Transfer Haberleri

Gelecek sezon UEFA Konferans Ligi'nde mücadele edecek olan Başakşehir, bir yandan da kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. 

Emre, Ozan Tufan'ı istiyor

İhlas Haber Ajansı'nda (İHA) yer alan habere göre; Turuncu-lacivertlilerin teknik direktörü Emre Belözoğlu, orta sahadaki kuvvetliliğini arttırma adına Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Ozan Tufan'ın transfer edilmesini istiyor. 

Kiralık formülü ön planda

Medipol Başakşehir yönetimi, 27 yaşındaki oyuncu için kiralık formülünü ön planda tutarken, sarı-lacivertliler ise bonservis ücretiyle transferin gerçekleşmesinden yana.

Ozan'a Hull City'nin de ilgisi var

Emre Mor-Ozan Tufan takası

Bilindiği üzere, Ozan Tufan'ın ismi Fatih Karagümrük ile de anılmıştı. Milli oyuncunun transferine karşılık Karagümrük'ten Emre Mor takas edilmek istenmişti. İlgili haberi okumak için tıkla.

İlgini Çekebilir
Çebi'den, Koç'a yılın transfer çalımı! Anlaşma sağlandı
Habere Git

Ozan Tufan'ın performası

Sezonun ilk yarısını Premier Lig ekibi Watford'da kiralık olarak geçiren Ozan Tufan devre arasında Fenerbahçe'ye dönmüştü. Bu sezon Watford formasıyla 9 karşılaşmada forma giyen tecrübeli oyuncu, Fenerbahçe ile ise 9 maçta sahaya çıktı. Ozan bu maçlarda gol ve asist yapma başarısı gösteremedi.

Senin için hazırladığımız haberler