Acun Ilıcalı'dan VAR eleştirisi: "Türkiye'de garip şeyler oluyor"

29.09.2024 - 22:14 | Son Güncellenme: 29.09.2024 - 23:09

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe'nin deplasmanda Antalyaspor'u 2-0 mağlup ettiği maç sonrası Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı açıklamalar yaptı.

Acun Ilıcalı'dan VAR eleştirisi: "Türkiye'de garip şeyler oluyor"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe'nin deplasmanda Antalyaspor'u 2-0 mağlup ettiği maç sonrası Sarı-Lacivertli ekibin Asbaşkanı Acun Ilıcalı açıklamalarda bulundu.

"Futbolcularımızı ve hocamızı tebrik ediyoruz"

Hakem Cihan Aydın ve VAR kararları ile ilgili sözlerine başlayan Ilıcalı, "Böyle güzel bir takıma karşı kazandığımız çok mutluyuz. Futbolcularımızı ve hocamızı tebrik ediyoruz. Bizim için çok önemli bir maçtı. Uzun bir yolculuk, bu galibiyetin çok önemli olduğunu düşünüyorum.

"Bir iki gün içinde açıklama yapacağız"

Sıcak sıcak tam pozisyonları değerlendirmeden açıklama yapmak istemiyoruz. Bir iki gün içinde açıklama yapacağız.

"Gariplikleri TFF ile paylaşıp, videoları onlara ileteceğiz"

Türkiye'de garip şeyler oluyor. Taraftarlarımız şunu bilsin. Aynı filmin oynanmasına izin vermeyeceğiz. Fenerbahçe olarak biz şu anda olan gariplikler için federasyona güveniyoruz. Başkanımız da açıklama yaptı. İyi bir federasyon var ve niyetleri iyi. Ancak olan gariplikleri onlarla paylaşıp, videoları onlara ileteceğiz.

"Net bir penaltı verilmedi"

Bugün olan şeyleri herkes görmüştür. Net bir penaltı verilmedi. Onu geçtik incelenmedi bile. Bizim için VAR incelemesi 5 ve 10 saniye içinde inceleniyor. Başka takımlarda uzun uzun inceleniyor. Pozisyonları inceleceğiz ve hakem yorumlarını bekleyeceğiz. İki gün içinde açıklama yapacağız.

"Şampiyon olacağız dedik"

Biz bir maçla yıkılmayız, biz Fenerbahçe'yiz. Mağlubiyet almayacağız demedik. Şampiyon olacağız dedik. Bir mağlubiyet alınca bizi bozmaya çalışanlar hedeflerine ulaşamadılar, ulaşamayacaklar. Bizi iyi günler bekliyor.

"Kimse takımları yenilmez görmesin"

Çok mutluyuz. Yolumuzda ilerliyoruz. Hem Türkiye hem de Avrupa'da iyi gidiyoruz. Futbol bu herkes puan kaybı yaşayacak. Kimse takımları yenilmez görmesin. Futbol bu. İpi göğüslemek için uğraşacağız" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler