Hull City 0-2 Barnsley (Maç Sonucu - Özet)

23.02.2022 - 00:13 | Son Güncellenme: 23.02.2022 - 08:11

Acun Ilıcalı'nın EFL Championship'ten takımı Hull City, galibiyet yüzü göremiyor. Kendi evinde Barnsley'i konuk eden Hull City, 2-0 mağlup oldu. İşte detaylar..

Hull City 0-2 Barnsley (Maç Sonucu - Özet)

AJANSSPOR HABER

Acun Ilıcalı Hull City'i satın aldıktan sonra takımın başına  Shota Arveladze'yi getirmişti. Şota geldikten sonra 7 maça çıkan Hull City, sadece 1 galibiyet alabildi. Ligin son sırasında yer alan Barnsley'i evinde konuk eden Kaplanlar, ilk yarıda yediği 2 golle karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrıldı. İşte detaylar...

Sonlara doğru gerilediler

Hull City, Championship'te son sırada yer alan Barnsley'i kendi evinde konuk etti. Barnsley,  Callum Styles ile Morris'in ilk yarıda attıkları gollerde Hull City'i 2-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldular. Bu sonuçla Hull City, küme düşme hattının üstünde yer alırken 20. sıraya geriledi. 34 puanlı Hull City'e en yakın puanı olan 21. sıradaki Reading'in puanı ise 27... Ligin sonunda yer alan Barnsley, kazandığı 3 puandan sonra puanını 21'e yükseltti. 

Şota 7 maçta 1 galibiyet alabildi

Acun Ilıcalı, kulübü satın aldıktan sonra Şota Arveladze'yi göreve getirmişti. Hull City, Gürcü teknik adamın yönetiminde çıktığı 7 maçtan 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyetle ayrıldı.  Hull City, Championship'te son sırada yer alan Barnsley karşısında 2-0 yenillmesinin ardından Hull Cityli taraftarlar, Barnsley maçında Şota Arveladze aleyhinde tezahüratlarda bulundu.

Gürcü teknik adamın gelişi sonrasında küme düşme hattına iyiden iyiye yaklaşan Hull City, önceki günlerde Grant McCann ile yollarını ayırmıştı

Acun Ilıcalı: ''Bütçemiz var''

"İyi transferler yapmak zorundayız ve bütçeyle ilgili problemimiz yok. Ancak büyük para harcayacağımız şey golcü transferi olacak. Bana göre dünya futbolunda başarı büyük golcülerle geliyor. Çünkü günümüzde, 20 yıl önceki kadar gol şansı bulamıyorsunuz. Bu yüzden takımdaki golcünüz Stephen Curry gibi olmalı. Yüksek yüzdeyle gol atabilen bir forvet bulacağız. Bu transfere diğerlerinden daha çok para harcayacağız"

İşte Hull City'in son 6 maçı

Preston 1-0 Hull City
Hull City 1-3 Derby County
Hull City 0-1 Fulham
Sheffield Utd 0-0 Hull City
QPR 1-1 Hull City
Hull City 0-2 Barnsley

Senin için hazırladığımız haberler