Premier Lig Takımı, Galatasaray'dan Sacha Boey'i Transfer Etmek İstiyor

30.07.2023 - 13:58 | Son Güncellenme: 30.07.2023 - 14:05

Galatasaray'ın başarılı sağ beki Sacha Boey için İngiltere'den transfer teklifi geldi. Sarı-Kırmızılı yönetim ile Premier Lig temsilcisinin görüşmeleri sürüyor.

Premier Lig Takımı, Galatasaray'dan Sacha Boey'i Transfer Etmek İstiyor

Yeni sezonda ligde ve Avrupa'da başarı hedefiyle yola çıkan Galatasaray, geçen sezonun şampiyon kadrosunu korumayı hedefliyor. Transfer çalışmalarına devam eden Sarı-Kırmızılılar'da forma giyen futbolculara da talipler çoğalıyor.

Boey, Burnley'nin radarında

Geçtiğimiz sezon yaptığı çıkış ile Galatasaray'ın değişilmez ismi haline gelen Sacha Boey, İngiltere'den transfer teklifi aldı. Goal France'ın haberine göre Premier Lig ekiplerinden Burnley, Sacha Boey'i radarına aldı.

İlk teklif yapıldı, görüşmeler sürüyor

Burnley, Sacha Boey'i transfer etmek için harekete geçti. İngiliz kulüp, Sarı-Kırmızılı yöneticiler ile temas kurdu. Premier Lig temsilcisinden ilk transfer teklifi yapılırken, taraflar arasındaki görüşmelerin devam ettiği kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Muslera'ya transfer teklifi! Menajeriyle temasa geçtiler
Habere Git

Yerine transfer yapıldı, parladı!

Sezon başında Galatasaray'ın kadroda düşünmediği futbolcular arasında yer alan Sacha Boey, yerine yapılan Leo Dubois transferinin ardından yıldızını parlattı.

Sarı-Kırmızılılar ile yeni sezona başlayan Dubois sakatlanınca formayı kapan Boey, bir daha bırakmadı. Boey, iyi performansı ile yeni transferi yedek kulübesine hapsetti.

Boey'in performansı

Sarı-Kırmızılılar'da 33 resmi müsabakada görev alan Sacha Boey, 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 4 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. 22 yaşındaki sağ bek, 8 maçta sarı kart, 1 mücadelede ise direkt kırmızı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler