Fulham, Mauro Icardi İçin PSG'ye 13 Milyon Euro Önerdi

10.05.2023 - 10:19 | Son Güncellenme: 10.05.2023 - 10:36

Premier Lig ekiplerinden Fulham, Galatasaray'ın Paris Saint Germain'den kiraladığı yıldız golcü Mauro Icardi'yi transfer listesine aldı. İşte detaylar.

Fulham, Mauro Icardi İçin PSG'ye 13 Milyon Euro Önerdi

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yolunda olan Galatasaray, Mauro Icardi'nin geleceği hakkında oluşacak gelişmeleri yakından takip ediyor. Sarı-Kırmızılılar, sezon başında Ligue 1 devi Paris Saint Germain'den kiralanan yıldız golcünün bonservisini almak istiyor.

Cimbom'un Icardi transferine Premier Lig engeli

Galatasaray, Icardi'nin bonservisiyle takıma katılmasını beklerken, Dursun Özbek yönetiminin bu transferde rakipleri de artıyor. Arjantinli santrforu kadrosuna katmak isteyen takımlar arasına Premier Lig'den sürpriz bir ekip daha eklendi.

Fulham harekete geçti

Akşam'ın İngiliz basınından aktardığı habere göre Premier Lig takımı Fulham, Sarı-Kırmızılılar'ın Icardi transferindeki rakiplerinden biri. İngiliz kulüp, yıldız golcüyü kadrosuna katmak için PSG ile görüşmelere başladı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ı heyecanlandıran Icardi hamlesi!
Habere Git

13 milyon Euro teklif

Habere göre Fulham'ın Fransız takıma Icardi transferi için teklif ettiği rakam ortaya çıktı. İngilizler, 13 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

22 maçta 16 gol, 8 asist

Bu sezon Süper Lig'in son düzlüğüne gelindiğinde Galatasaray'ın zirvede yer almasında büyük payı olan Mauro Icardi, çıktığı 22 maçta 16 gol, 8 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler