Adana Demirspor, Hull City'de kiralık Ruben Vinagre'yi transfer listesine aldı

05.01.2024 - 13:22 | Son Güncellenme: 05.01.2024 - 13:27

Transfer çalışmalarını sürdüren Adana Demirspor, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City’de kiralık olarak oynayan Sporting Lizbon’un oyuncusu Ruben Vinagre’yi istiyor.

Adana Demirspor, Hull City'de kiralık Ruben Vinagre'yi transfer listesine aldı

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, ödemeler konusunda yaşanan sorunlar sebebiyle kadrosundaki bazı isimlerle yollarını ayırırken, devre arası için çalışmalarına yoğunlaştı. Akdeniz ekibi, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City’de kiralık olarak forma giyen Ruben Vinagre’nin peşine düştü.

Bonservisi Sporting’de

Sezon başında kiralık olarak Hull City’ye transfer olan 24 yaşındaki sol bekin bonservisi Portekiz devi Sporting Lizbon’da bulunuyor. Hull City ayrılığa onay verirken, Adana Demirspor ile Sporting Lizbon arasındaki pazarlıklar devam ediyor.

Adana Demirspor 1.5 yıl istiyor

Sporting Lizbon ile görüşmelerine başlayan Adana Demirspor’un önündeki en büyük engel, sözleşme süresiyle ilgili… Adana Demirspor, Portekizli futbolcuyu 1.5 yıllığına kiralamak isterken, Sporting Lizbon ise yarım sezon konusunda ısrarcı. İki kulüp arasında orta yolun bulunması halinde transfer gerçekleşecek. 

İlgini Çekebilir
Belhanda Süper Lig devine! Türkiye'de kalıyor
Habere Git

Premier Lig’de oynadı

Kariyerinde Sporting Lizbon ve Hull City’nin yanı sıra Monaco, Wolves, Olimpiakos ve Everton gibi takımların formasını giyen başarılı futbolcu, Premier Lig’de 37 maça çıktı. 

Bu sezon 536 dakika oynadı

Sezon başından bu yana Hull City formasını giyen Ruben Vinagre, Championship’te 10, EFL Cup’ta da 1 maça çıktı. 536 dakika oyunda kalan Vinagre, skor katkısı koyamadı. Genç futbolcunun Sporting Lizbon’la olan sözleşmesi 2026 yılında sona eriyor.

Senin için hazırladığımız haberler