Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan Transfer Açıklaması: "Bizi Yenemesinler!"

17.01.2023 - 00:05 | Son Güncellenme: 17.01.2023 - 00:13

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, transfer gündemi ile alakalı açıklamalar yaptı. İşte Sancak'ın açıklaması.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan Transfer Açıklaması: "Bizi Yenemesinler!"

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, transfer gündemi ile alakalı açıklamalarda bulundu.

"Güçlü olmak zorundayız"

Sosyal medya hesabı Twitter'dan bir açıklama yapan Sancak, "Arkadaşlar, evet söylediğimin hala arkasındayım. Daha önce görüşmeler yapılmış bir noktaya gelmiş transferleri yapıyoruz, daha yük sesle bu düzene katlı gelmek için güçlü olmak zorundayız. Ki bizi yemesinler... Anlamayanlar anlasın" dedi. 

Murat Sancak 75 gün hak mahrumiyet cezası aldı

Bilindiği üzere Murat Sancak, Medipol Başakşehir maçı sonrası hakeme yönelik yaptığı açıklama sonrası Profesyonel Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilmiş ve 75 gün hak mahrumiyeti ve 79 bin TL para cezası almşıştı.

İlgini Çekebilir
Crespo ile ilgili flaş yorum: "İspanya'da oynamaya hazır!"
Habere Git

Adana Demirspor'un rakibi Giresunspor

Öte yandan, son lig maçında Ankaragücü'nü sahasında 3-1 mağlup eden Adana Demirspor, 20 Ocak Cuma günü saat 20.00'de Giresunspor ile sahasında karşılaşacak.

Bu sezon başarılı bir performans ortaya koyan Vincenzo Montella'nın öğrencileri, oynadığı 18 maçta 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 33 puan topladı ve 4. sırada yer aldı. 

Senin için hazırladığımız haberler