Adana Demirspor, Gökhan Töre İle Yollarını Ayırdı

21.02.2023 - 17:47 | Son Güncellenme: 21.02.2023 - 18:00

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, tecrübeli kanat oyuncusu Gökhan Töre ile yollarını ayırdı. Kulüp, sözleşme feshini resmen açıkladı. İşte detaylar.

Adana Demirspor, Gökhan Töre İle Yollarını Ayırdı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in flaş takımı Adana Demirspor, ara transfer döneminde çalışmalarına devam ediyor. Mavi Şimşekler, iç transferde de harekete geçerken, flaş bir ayrılık yaşadı.

Adana Demirspor açıkladı! Gökhan Töre ile yollar ayrıldı

Adana Demirspor, 31 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Gökhan Töre ile yollarını ayırdı. Kulüp, Gökhan Töre ile sözleşme feshi konusunda resmi açıklama yaptı.

Karşılıklı fesih

Kulüp, yaptığı açıklamada Gökhan Töre'nin ayrılığını doğrularken, tarafların karşılıklı anlaşarak sözleşme feshine gidildiği belirtildi. Ayrıca Adana Demirspor, Gökhan Töre'ye verdiği emeklerden dolayı teşekkür etti.

İlgini Çekebilir
Baran Aksaka, Manisa'ya transfer oldu mu? Resmi açıklama geldi...
Habere Git

İşte kulübün açıklaması

Yapılan açıklamada, "Oyuncumuz Gökhan Töre'nin kulübümüzle olan sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Kendisine kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinden başarılar dileriz" denildi.

Beşiktaş'tan bedelsiz geldi

Eylül 2022'de Adana Demirspor kadrosuna katılan Gökhan Töre, Beşiktaş'tan bedelsiz olarak gelerek, Mavi Şimşekler'e imza attı. Bu sezon takımla 5 resmi maça çıkan kanat oyuncusu, 2 kez rakip fileleri havalandırdı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe ile Zenit anlaştı!
Habere Git

Profesyonel kariyerinde Hamburg, Rubin Kazan ve West Ham gibi Avrupa takımlarında oynayan Gökhan Töre, Türkiye'de ise Beşiktaş, Yeni Malatyaspor ve Adana Demirspor formaları giydi. Toplamda 278 maça çıkan futbolcu, 34 gol, 43 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler