Adana Demirsporlu Gökhan İnler'den Sözleşme Ve Napoli Açıklaması

17.05.2023 - 23:38 | Son Güncellenme: 18.05.2023 - 00:03

Adana Demirsporlu Gökhan İnler; Beşiktaş maçı ve Napoli'nin şampiyonluğu hakkında konuştu. İnler; geleceğiyle ilgili de açıklama yaptı. Detaylar haberimizde...

Adana Demirsporlu Gökhan İnler'den Sözleşme Ve Napoli Açıklaması

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'de 34. hafta maçında Adana Demirspor deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 3-2 mağlup etti. Mavi Şimşekler'de kritik galibiyet sonrasında kaptan Gökhan İnler, Ajansspor'a konuştu. Beşiktaş karşılaşmasının önemine değinen İnler, Vincenzo Montella, eski kulübü Napoli ve geleceğiyle ilgili açıklama yaptı. 

''33 sene sonra Napoli şampiyon oldu. Çok mutluyum''

Gökhan İnler, " Son 1-1.5 aydır süper performans gösteriyoruz. Gol yiyince bile pes etmiyoruz. Hedefimiz Avrupa'ya gitmek. Beşiktaş maçları her zaman özeldir. Beşiktaş'a karşı 11'e 11 mücadele edeceğiz. Beşiktaş'a karşı hazır olmalıyız ve sonuna kadar mücadele etmeliyiz. 33 sene sonra Napoli şampiyon oldu. Çok mutluyum. 'Napoli Legends' diye gurubumuz var, eski oyuncularla. Çok sevindik. İtalyan hocalar çok çalışkan ve eğitimli. Udinese oynarken Montella'ya karşı rakip olmuştum. Kendisi iyi bir insan ve iyi bir antrenör. Montella, soyunma odasının içinde hala bir futbolcu! Sezon sonunda sözleşme durumunu değerlendireceğiz, kendimi iyi hissediyorum" dedi.

4 gole katkı sağladı

Süper Lig'de Adana Demirspor formasıyla 25 karşılaşmada forma giyen Gökhan İnler, bu maçlarda 2 gol atarken 2 asist yapma başarısı gösterdi. İnler, kırmızı kart görmezken 2 sarı kart gördü.

Sezon sonu sözleşmesi sona erecek

Adana Demirspor ile 2020 yılında sözleşme imzalayan Gökhan İnler, geçtiğimiz sene 1 yıl sözleşme uzatmıştı.38 yaşındaki tecrübeli oyuncunun sözleşmesi ise sene sonu sona erecek.

Süper Lig güncel puan durumu

Senin için hazırladığımız haberler