Adana Demirspor'da gündem yeni hoca! Slaven Bilic'in alternatifleri hazır

23.06.2023 - 20:50 | Son Güncellenme: 23.06.2023 - 21:05

Vincenzo Montella'nın ayrılığının ardından teknik direktör Slaven Bilic ile görüşen Adana Demirspor, iki ismi alternatif olarak belirledi. Detaylar...

Adana Demirspor'da gündem yeni hoca! Slaven Bilic'in alternatifleri hazır

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, gündemindeki ilk sırayı teknik direktör seçimi olarak belirledi. Mavi Şimşekler'de Vincenzo Montella'nın ayrılığının ardından antrenör arayışları başladı.

En yakın isim Bilic

Adana Demirspor'un yeni teknik direktörü olmaya en yakın isim Slaven Bilic. Son olarak İngiltere'de Watford'u çalıştıran Hırvat teknik adam, 7 Mart'ta Watford'taki görevinden ayrıldı.

Bilic'in alternatifleri belli

Murat Sancak yönetimi, Slaven Bilic ile görüşmelerde pürüz çıkması durumunda alternatif isimleri de belirledi. Adana Demirspor, Bilic'in dışında iki isim ile temaslarını sürdürüyor.

İlgini Çekebilir
Adana Demirspor'un Avrupa'daki rakibi men edilebilir! İşte nedeni
Habere Git

Adana Demirspor teknik direktörlüğüne 2 alternatif

Adana Demirspor yönetiminin alternatif olarak düşündüğü isim, antrenörlük kariyerine Real Madrid'te yardımcılıkla başlayan ve Beşiktaş'ta da yardımcı antrenör olarak Şenol Güneş'in ekibinde yer alan Guti oldu. Bir diğer ismin ise Hollanda futbolunun efsane isimlerinden Patrick Kluivert olduğu kaydedildi.

Adana Demirspor ligi 4. sırada bitirdi

Spor Toto Süper Lig'in flaş ekibi Adana Demirspor, geride bıraktığımız sezonu 4. sırada tamamladı. Mavi Şimşekler 36 lig maçında 20 galibiyet elde etti. Vincenzo Montella ve ekibi ile iyi bir sezon geçiren Adana Demirspor, 9 beraberlik ve 7 mağlubiyet yaşadı. 69 puan toplayan Adana Demirspor, 4. sırada yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler