Adana Demirspor'dan bir transfer daha! Eski oyuncu...

19.06.2017 - 18:08 | Son Güncellenme: 19.06.2017 - 18:08

Adana Demirspor'dan bir transfer daha! Eski oyuncu...

AJANSSPOR- TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'da transferde hareketli saatler yaşanıyor.

Sedat Sözlü'nün ardından; Mehmet Gökoğlu başkanlığında yoluna devam eden Mavi-Lacivertliler ilk olarak teknik direktör krizini çözüme kavuşturdu.

Mavi-Lacivertli yönetim, takımı deneyimli çalıştırıcı Giray Bulak'a emanet etti. Bulak'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayan yönetim, somut adımları atmaya başladı.

Transfere kaleci takviyesiyle başlayan Adana Demirspor, Amed Sportif Faaliyetler ile yollarını ayıran genç file bekçisi Kurtuluş Yurt ile prensip anlaşmasına vardı.

Yabancı transferi için de düğmeye basan Mavi-Lacivertliler, en son Helsingborgs'da forma giyen eski Balıkesirsporlu sağ kanat oyuncusu Lalawele Atakora ile prensipte anlaşma sağladı.

Transfer çalışmalarına hız veren Adana Demirspor son olarak ise; en son Evkur Yeni Malatyaspor'da forma giyen eski oyuncusu Yiğitcan Erdoğan ile prensipte anlaşma sağladı. Yiğitcan, bu sezon Sarı-Kırmızılı takımda 19'u ilk 11, 24 maçta forma terletirken 1 kez fileleri havalandırdı.  33 yaşındaki deneyimli defans oyuncusu 2013-2015 yılları arasında Mavi-Lacivertli formayı giymişti.

 

AJANSSPOR ÖZEL / Salim MANAV-

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler