Adana Demirspor'dan Yusuf Sarı ve Gravillon 4 takımın radarında! Tribünden izleyecekler

03.01.2024 - 22:43 | Son Güncellenme: 03.01.2024 - 22:54

Adana Demirspor forması giyen Yusuf Sarı Olympiakos ve Lyon'un, Andrew Gravillon ise Lokomotiv Moskova ve Panathinaikos'un transfer listesinde. Başakşehir maçında izlenecekler.

Adana Demirspor'dan Yusuf Sarı ve Gravillon 4 takımın radarında! Tribünden izleyecekler

Salim MANAV - AJANSSPOR

Trendyol Süper Lig'in flaş ekiplerinden Adana Demirspor, Younes Belhanda, Kevin Rodrigues, M'Baye Niang gibi isimlerle yollarını ayırmıştı. Mavi Şimşekler'in iki futbolcusu Avrupa'nın radarına girdi.

Olympiakos ve Lyon Yusuf Sarı ile ilgileniyor

Adana Demirspor'un milli yıldızı Yusuf Sarı, Yunanistan Ligi temsilcisi Olympiakos ve Ligue 1 ekiplerinden Lyon'un transfer listesine girdi.

Gravillon Terim ve Rusların radarında

Mavi-Lacivertli takımın stoperi Andrew Gravillon ise teknik direktör Fatih Terim'in başına geçtiği Yunan ekip Panathinaikos ve Rusya'dan Lokomotiv Moskova'nın radarına girdi.

İlgini Çekebilir
Başkan açıkladı, kriz çözüldü! Bardakcı için 250 bin Euro ödendi
Habere Git

4 takım da Başakşehir maçını tribünden izleyecek

Adana Demirspor'un iki futbolcusu ile ilgilenen dört takım, Süper Lig'de oynanacak Başakşehir maçında tribünde olacak. Takımlar, Yusuf Sarı ve Andrew Gravillon için transfer görüşmelerinde bulunacak.

Rams Başakşehir - Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Trendyol Süper Lig'in 19'uncu haftasında oynanacak olan Rams Başakşehir - Adana Demirspor maçı 6 Ocak 2024, Cumartesi günü, saat 16.00'da başlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler