Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir, Matias Vargas Transferini İstiyor

08.06.2022 - 13:12 | Son Güncellenme: 08.06.2022 - 13:21

Adana Demirspor'da kiralık olan Matias Vargas, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir'in radarına girdi. Transfer için Espanyol'un istediği bonservis belli oldu.

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir, Matias Vargas Transferini İstiyor

Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor'un La Liga temsilcisi Espanyol'dan kiraladığı Matias Vargas, performansı ile dikkat çekmişti. Sezon sonu İspanyol kulübe geri dönen Arjantinli, İstanbul kulüplerinin radarına girdi.

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir ilgileniyor

İspanyol basınından AS'ın haberine göre Türkiye'den Fenerbahçe, Beşiktaş ve Medipol Başakşehir, Matias Vargas ile ilgileniyor.

Espanyol 5 milyon Euro istiyor

Haberde, La Liga'da mücadele eden Espanyol'un, Adana Demirspor'da yıldızını parlatan 25 yaşındaki kanat oyuncusu için Türk kulüplerden 5 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiği ifade edildi.

Sancak "Vargas ve Muriç büyük ihtimal kalacak" demişti

Öte yandan Adana Demirspor'un başkanı Murat Sancak ise Göztepe maçının ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Yunus bizim evladımız. Vargas ve Muriç de bizim evladımız. Netice itibarıyla kiralıklar. Takımları vermedikten sonra yapacak bir şey yok. Onların yerine en iyisini almaya çalışacağız. Her zaman onlara kapımız açık olacak. Şu an tek giden Yunus. Vargas ve Muriç büyük ihtimal bizde kalacak." demişti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de Fernandao'dan sonra bir ilk! Duyurdular...
Habere Git

Vargas'ın bu sezonki performansı

8 Mayıs 1997 doğumlu Matias Vargas, ülkesi Arjantin'in Velez takımında futbola başladı. 2019'da 10,5 milyon Euro karşılığında Espanyol'a transfer olan genç oyuncu, 2021'de Adana Demirspor'a kiralık olarak geldi. Bu sezon Türkiye'de 38 karşılaşmada görev alan 25 yaşındaki Vargas, 5 gol, 13 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler