Adana Demirspor’un şampiyonluk turu planı

28.04.2021 - 20:25 | Son Güncellenme: 28.04.2021 - 20:31

TFF 1. Lig’de liderliğe yükselen Adana Demirspor’un teknik direktörü Samet Aybaba, şampiyon olmaları halinde nasıl kutlama yapacaklarını anlattı. İşte detaylar…

Adana Demirspor’un şampiyonluk turu planı

AJANSSPOR-HABER

TFF 1. Lig'de averajla zirvede yer alan Adana Demirspor'un teknik direktörü Samet Aybaba, şampiyon olmaları halinde sokağa çıkamayan taraftarlarının ayağına giderek kutlama yapacaklarını söyledi. Mavi lacivertliler, ligin 33. haftasında cumartesi günü evinde karşılaşacağı Balıkesirspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, Aybaba açıklamalarda bulundu.

Aybaba: Duygularımız dorukta

Deneyimli teknik adam, “2 final maçımız var. Balıkesir maçını kazanıp sonra Menemenspor’a hazırlanacağız. Adana Demirspor’un sahaya yansıttığı oyun hem insanları mutlu ediyor hem de kabul ediyorlar. Hak ettiğini kabul ediyorlar. Bu tatlı heyecanı içinizde bastırın, '2 hafta sonraya bırakalım her şeyi' diyerek çalışıyoruz. Duygularımız tam dorukta artık. Herkes istiyor” diye konuştu.

 

'Adanalıların evlerinin önüne gideceğiz’

17 günlük sokağa çıkma kısıtlaması içerisinde şampiyon olmaları halinde taraftarların evinin önüne gideceklerini belirten Aybaba şöyle devam etti: "Şampiyon olalım, biz onların evlerinin önüne gideceğiz. Adanalıların evlerinin önüne gidip tur atacağız. Onlar da bu mutluluğa katılacaklar. Herkes bizim neleri başarabileceğimize inanıyorlar."

 

Takımın tecrübeli oyuncularından Volkan Şen ise hedeflerine 2 maç kaldığını söyleyerek, "Gerçekten bu şampiyonluğu çok istiyoruz. Hem Adana şehri olarak hem de bizler çok istiyoruz. Geçen maçta güzel bir galibiyet aldık ama onu geride bıraktık artık. 

Volkan Şen: Sonu şampiyonluk olacak

Cumartesi oynayacağımız maça hazırlanmaya başladık. Herkes gibi ben de heyecanla bekliyorum. Sonunda şampiyonluk olacak inşallah. Birlik ve beraberlik oldu. İnşallah sonu güzel olacak" ifadelerini kullandı.

TFF 1. Lig'de nefes kesen yarış

TFF 1. Lig'de ilkm 2 sırayı alanların Süper Lig'e çıkacağı son 2 haftaya girilirken Adana Demirspor, GZT Giresunspor ve Yıport Samsunspor 64'er puan ve averajla ilk 3'te yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler