Adana Demirspor-Beşiktaş Naçı Ne Zaman, Saat Kaçta? (Muhtemel 11'ler)

14.02.2022 - 10:22 | Son Güncellenme: 14.02.2022 - 11:15

Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaşıyor. İşte maçla ilgili tüm detaylar, sakat ve cezalı oyuncular, muhtemel 11'ler.

Adana Demirspor-Beşiktaş Naçı Ne Zaman, Saat Kaçta? (Muhtemel 11'ler)

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 25. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Adana Demirspor ile deplasmanda karşılaşıyor. İşte maçla ilgili tüm detaylar.

Hakem Ali Şansalan

Yeni Adana Stadı'ndaki karşılaşma saat 20.00'de başlayacak ve maçı beIN Sports HD 1 canlı olarak yayınlayacak. Mücadeleyi hakem Ali Şansalan yönetecek.Yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara, ve Mehmet Kısal yapacak. Dördüncü hakem ise Kadir Sağlam olacak.

VAR hakemi belli oldu

Adana Demirspor ile Beşiktaş arasındaki maçı yönetecek VAR hakemi belli oldu. İşte VAR ve AVAR'da görev alacak hakemler:

  • VAR: Sarper Barış SAKA
  • AVAR: Tarık Ongun
  • AVAR: Onur Özütoprak

Beşiktaş, Süper Lig'deki son 2 maçında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile 1-1 ve Fraport TAV Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Siyah-beyazlı ekip son 5 maçta ise 2 galibiyet ve 3 beraberlikle 9 puan çıkarabildi. Ligde 10 galibiyet, yedişer beraberlik ve yenilgi alan Beşiktaş, 37 puan elde etti.

Ligde 40 puanla 3'üncü sırada yer alan mavi-lacivertliler ise, 7'nci sıradaki İstanbul temsilcisi karşısında galibiyet arayacak. Ligdeki son iki maçından galibiyetle ayrılan Akdeniz ekibi, Beşiktaş'ı da yenerek serisini sürdürmek istiyor.


İlk maç 3-3

Ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan karşılaşma 3-3 berabere bitmişti. Beşiktaş'ın gollerini Francisco Montero, Josef de Souza ve Rıdvan Yılmaz kaydetmişti. Adana Demirspor'un gollerini ise Matias Vargas, Mario Balotelli ve Britt Assombalonga atmıştı.


Adana'da Sergen Yalçın yok ama rövanş var!

Ayrıca, Beşiktaş eski teknik direktörü Sergen Yalçın ile golcü oyuncu Mario Balotelli arasında da tartışma yaşanmış ve uzun bir süre gündemi meşgul etmişti. Sergen Yalçın yıllar önce bir TV kanalında Mario Balotelli için “Bu çocuğun beyni yok” yorumunu yapmıştı. Balotelli de gol attıktan sonra Sergen Yalçın'a dönerek kafasını göstermiş ve başarılı teknik adamın yıllar önce kendisine yaptığı eleştiriye göndermede bulunmuştu. Bu maç bu nedenden dolayı Balotelli için de ayrı bir rövanş niteliği taşıyor. İtalya Milli Takımı'na da yeniden seçilen ve moral bulan tecrübeli oyuncu bu sezon foma giydiği 22 maçta 11 gol ve 5 gol kaydetti. 

Adana Demirspor'da tek eksik

Adana Demirspor'da, sakatlığı bulunan Simon Deli siyah-beyazlı takım karşısında forma giyemeyecek.

Beşiktaş'ta 4 oyuncu yok

Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Valentin Rosier, Oğuzhan Özyakup ile Josef de Souza'nın yanı sıra cezalı olan Miralem Pijanic, Adana Demirspor'a karşı forma giyemeyecek.

Larin, Rıdvan ve Batshuayi kart ceza sınırında

Beşiktaş'ta Cyle Larin, Michy Batshuayi ve Rıdvan Yılmaz kart ceza sınırında bulunuyor. Üç futbolcu, bugünkü karşılaşmada sarı kart görmeleri halinde ligin 26. haftasındaki Altay maçında forma giyemeyecek.


Çebi: "İlk hakem hatasını Adana Demirspor maçıyla yaşamıştık"

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi Adana Beşiktaşlı İş İnsanları Derneği'nin Adana'da düzenlediği geceye katıldı. Çebi, hakem hatalarından dolayı çok puan kaybettiklerini belirterek, "Bu sene takım olarak gidişatımız iyi değil. Hakem hatalarından çok çektik. Çok puan kaybı yaşadık. Bu sene ilk hakem hatasını da Adana Demirspor maçıyla yaşamıştık. Yarın inşallah hakem hatasız bir maç geçer dileğinde bulunuyorum. Beşiktaşımıza yarınki maçta başarılar diliyorum. Yeni kongre üyelerimize de hoş geldin diyorum" şeklinde konuştu.

Beşiktaş'ın deplasman karnesi zayıf

Siyah-beyazlı ekip bu sezon deplasmanda istediği sonuçları alamadı. Deplasmanda 12 maça çıkan Beşiktaş, bunların sadece ikisini kazanabildi. Fraport TAV Antalyaspor'u deplasmanda 3-2 yenen siyah-beyazlı ekip, VavaCars Fatih Karagümrük'e ise dış sahada 1-0 üstünlük sağladı.


Beşiktaş, dış sahadaki 12 maçta beşer beraberlik ve yenilgi sonunda 11 puan elde edebildi. Deplasmanda 13 gol atan siyah-beyazlılar, kalesinde ise 17 gol gördü.

Kara Kartal gol yollarında sıkıntılı

Beşiktaş, özellikle sezonun ikinci yarısındaki maçlarda gol yollarında sıkıntı yaşıyor. Fraport TAV Antalyaspor ile evinde 0-0 berabere kalan siyah-beyazlı ekip, son 5 maçta 5 gol atabildi.


Ligin ikinci yarısında Çaykur Rizespor'a iki gol atan Beşiktaş; Gaziantep FK, VavaCars Fatih Karagümrük ve Öznur Kablo Yeni Malatyaspor karşılaşmalarını ise birer gol atarak tamamladı. Siyah-beyazlı ekip, Fraport TAV Antalyaspor maçında ise gol atma başarısı gösteremedi.

Adana Demirspor - Beşiktaş maçı muhtemel 11'leri

  • Adana Demirspor: Muric, Svensson, Tayyip, Rassoul, Alper, Gökhan, Sinan, Belhanda, Vargas, Yunus, Balotelli


  • Beşiktaş: Ersin, Kerem, Vida, Montero, Rıdvan, Ghezzal, Atiba, Emirhan, Alex, Larin, Batshuayi
İlgini Çekebilir
VİDEO - Ricardo Quaresma çılgına döndü! Hareketi olay oldu...
Habere Git

Adana Demirspor karşısında lig tarihinin en farklı galibiyetini aldı

Beşiktaş, Süper Lig tarihinin en farklı galibiyetini Adana Demirspor karşısında aldı. 1989-1990 sezonunda Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan 6. hafta maçında Beşiktaş, İngiliz teknik adam Gordon Milne yönetiminde yabancı oyuncularından yoksun olarak çıktığı karşılaşmada tarihi bir zafere ulaştı ve Adana Demirspor'u 10-0 yendi.

Siyah-beyazlıların bu maçtaki gollerini Beşiktaş taraftarının adlarına beste yaptıkları Ali Gültiken (4), Feyyaz Uçar (3) ve Metin Tekin (3) attı.

İlgini Çekebilir
Emre Belözoğlu işaret etmişti! Anlaşma sağlandı...
Habere Git

Biletlere yoğun ilgi

Adana Demirspor ile Beşiktaş arasında oynanacak maça taraftarlar da yoğun ilgi gösterdiği ve biletlerin yüzde 80'inin satıldığı öğrenildi. 

Senin için hazırladığımız haberler