Adanaspor'da Emrah Bayraktar ile yollar ayrıldı!

15.03.2021 - 15:56 | Son Güncellenme: 15.03.2021 - 20:25

Son dakika TFF 1. Lig haberleri... Adanaspor, teknik direktör Emrah Bayraktar ile yollarını ayırdığını açıkladı. Detaylar haberimizde...

Adanaspor'da Emrah Bayraktar ile yollar ayrıldı!

TFF 1. Lig'in 26. haftasında Adanaspor deplasmanda Menemenspor'la 1-1 berabere kaldı. Küme düşme potasıyla arasında sadece 3 puanlık bir fark bulunan turuncu beyazlılarda teknik direktör Emrah Bayraktar ile yollar ayrıldı.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Adanaspor menfaatleri doğrultusunda Adanaspor'un evladı Teknik Direktörümüz Emrah Bayraktar ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız."

Emrah Bayraktar, Yunus Murat Ceylan'ın ardından Adanaspor'da göreve başladı.

44 yaşındaki teknik adam 8 maçta; 1 galibiyet, 4 beraberlik, 3 mağlubiyet elde etti ve 0.88 puan ortalamasını tutturdu. 

Emrah Bayraktar, 21. haftada oynanan Adana derbisi öncesindeki motivasyon konuşmasında Adana Demirspor için "Şehrin ayrıcalıklı, şımarık, zengin aile çocuğu" benzetmesiyle gündeme gelmiş ve mavi lacivertli taraftarların tepkisine ise "Söylediğim sözler Türk filmlerindeki en klişe metaforlardır" cevabını vermişti. 

İşte o açıklama: 

 

Emrah Bayraktar, sosyal medya hesabından bir veda mesajı yayınladı.

Mesajda, "Bugün itibarı ile kulübümüzle karşılıklı anlaşarak görevimden ayrılıyorum. Adanaspor' un teknik direktörü olmaktan dolayı çok onur duydum. Gösterdiğiniz destek için teşekkür eder, kalan müsabakalarda Adanaspor camiasına başarılar dilerim" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler