Adanaspor'da Mustafa Kaplan'ndan transfer açıklaması

28.12.2023 - 17:57 | Son Güncellenme: 28.12.2023 - 18:00

Son dakika spor haberi: Trendyol 1. Lig'in 17. haftasında deplasmanda 2-0 geriye düştüğü maçta Bandırmaspor'u 3-2 mağlup eden Adanaspor'da teknik direktör Mustafa Kaplan açıklamalarda bulundu.

Adanaspor'da Mustafa Kaplan'ndan transfer açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Trendyol 1. Lig'in ilk yarısını deplasmanda Bandırmaspor galibiyetiyle tamamlayan Adanaspor'da teknik direktör Mustafa Kaplan; transfer, ligdeki hedefleri hakkında konuştu. Kaplan, taraftara destek çağrısında bulundu.  

"Kazandık, mutluyuz"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan ve ilk olarak takımın durumunu değerlendiren Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, "Altay mağlubiyetinden sonra Bandırmaspor galibiyeti çok önemliydi. Rakibimiz Bandırmaspor'a VAR'dan 3 penaltı kararı verildi. Bence 2'si penaltı değildi. Bandırmaspor maçında Junior Fernandes'den yararlanamadık. İkinci yarıda 3-4-3 dizilişinde oynadık ve orta sahayı kalabalık tuttuk. İkinci yarıda iyi oynadık ve golleri bulduk. Şansta yanımızdaydı ama net pozisyonlar bulduk. Kazandık, mutluyuz." dedi ve ekledi:  

Transfer açıklaması

Ocak ayı transfer dönemine de değinen Kaplan, "Devre arasında transfer 2-3 yapacağız. Başkanımız Bayram Akgül ile bu konuda karar vereceğiz. Bu sezon gerçekçi hedefimiz ilk olarak ateş hattından uzaklaşmak. Önümüze maç maç bakıyoruz, her maçımızı kazanmak istiyoruz. Mehmet Feyzi bizimle birlikte ayrılma gibi bir düşüncesi yok." dedi. 

Taraftara mesaj

Adanaspor taraftarlarına da seslenen Kaplan, "Adanaspor çok büyük bir camia. Taraftarımız formaya ve armaya sahip çıkmalıdır. Hep birlikte başarabiliriz. Bizleri yalnız bırakmasınlar." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler