Adem Büyük'ten flaş Zorbay Küçük iddiası! "Bizi tehdit ediyor"

23.12.2021 - 19:33 | Son Güncellenme: 23.12.2021 - 21:03

Kayserispor ile 2-2 berabere kalan Yeni Malatyaspor'un forveti Adem Büyük, Zorbay Küçük ve Hüseyin Göçek hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Adem Büyük'ten flaş Zorbay Küçük iddiası! "Bizi tehdit ediyor"

Süper Lig'in 18. haftasında Yeni Malatyaspor sahasında Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele son dakikaya kadar çekişmeye sahne oldu. Deplasmanda 2-0'dan 2-2 beraberliği yakalayan Kayserispor, 1 puanı 90+'da buldu.

Kritik karşılaşmada 3 puanı son dakikalarda kaçıran Yeni Malatyaspor, maçın hakemi Hüseyin Göçek'e tepkiliydi.

Sarı-Kırmızılılar'ın forveti Adem Büyük, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Alttan almazsanız ben alttan almam diyor"

Adem Büyük, "Kelimeleri çok iyi seçmem gerekiyor. Belki bize kapatma cezası gelebilir. Bu kadarı da ayıp artık! Keşke hakemlerin içeri nasıl girdiğini görseydiniz. 'Haklısınız' deyip işin içinden çıkıyorlar. Maç bitti, haklıyız, ne olacak şimdi? Haklıyız biz! Bütün hakemler hakkında herkes aynı şeyleri konuşuyorsa bir problem yok mu ya? Ben onu anlamıyorum. Bir tane gelir alttan almazsanız ben alttan almam diyor. Biri bir kelime konuşursa ceza alıyor. Adam burada bizi tehtid ediyor. Bu skorun bahanesi değil. Tamam hakemlerde hata yapabiliyor. Bunlar kendilerini ne sanıyorlar? Bu kadarı ayıp, yazık günah değil mi insanların emeğine. Haklısınız dediler çıktılar işin içinden." diyerek, hakem tarafından tehdit edildiğini iddia etti.

"Güler misin, ağlar mısın?"

Golcü oyuncu, iddialarına, "Güler misin, ağlar mısın? Bu kadarı da ayıptır! Yazık günah değil mi bize? Zorbay Küçük, beni "Sen alttan almazsan, ben hiç alttan almam" diye tehdit etti geçen hafta. Bu hafta da bu şeyler oldu." diyerek devam etti.

Zorbay Küçük, Galatasaray maçında da gündem olmuştu

Galatasaray'ın, Başakşehir ile karşılaştığı maçta hakem Zorbay Küçük, maça damga vurmuş, Galatasaraylı futbolcular ile girdiği ikili diyaloglar ile gündemde yerini almıştı. Sarı-Kırmızılı cephenin iddialarına göre maçın hakemi Zorbay Küçük, Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu'nu azarlamış ve "yalancı" demişti. Ayrıca Zorbay Küçük, Necati Ateş, Arda Turan gibi isimlerle de münakaşaya girmiş ve hakaret ettiği iddia edilmişti.

Galatasaraylılar olayı anlattı

Galatasaraylı genç orta saha Berkan Kutlu, açıklamasında, hakem Zorbay Küçük olayında şok ifadelere yer verdi.

Kutlu, "Burada bu akşam öyle şeyler yaşandı ki, saygı çerçevesini aştık. Bunu söylememin nedeni de, Kerem’e yalancı denmesi.  Bize yalancı denmesi! Kerem'e dendi. Hiçbir şey yapmadığı halde Kerem'e kullanılan kelimeler. Saygı bekliyoruz. Niye oluyor bunlar? Bu saygısızlıklar bitsin!" ifadelerini kullandı.

Maçın ardından Galatasaraylı futbolcuların olay hakkında verdiği demeçler için tıklayınız.

Konuyla ilgili konuşan Galatasaray Yardımcı Antrenörü Necati Ateş, "Zorbay bize lan dedi. Gidin lan demiş bize.  Go lan demiş. İtiraz edebiliriz. Gerekirse kırmızı verirsin. Sen lan diyemezsin! Sen Galatasaray oyuncusuna bu ifadeleri kullanamazsın. Demek ki arkasında nasıl bir güç varsa böyle rahat konuşabiliyor." dedi.

Necati Ateş, Zorbay Küçük ile Arda Turan arasında geçen tartışmayı aktarırken, "Arda, maç bittikten sonra tepki veriyor. Hakem ise 'ne yapacaksın, ayakkabı mı atacaksın?' diyor. Bunları yaşamak çok üzücüydü. Konunun takipçisiyiz. Zamanla göreceğiz neler olacağını" ifadelerine yer verdi.

Maçın ardından Fatih Terim'in açıklamaları için tıklayınız

Zorbay Küçük'ün babası iddiaları cevapladı

Galatasaraylı futbolcuların, hakemin kendilerine "lan" dediği iddiasını yanıtlayan Feyzullah Küçük, "Ağzında, lugatında lan kelimesi olmayan bir çocuktur o. Yeni FIFA almış bir çocuk, nasıl ağzını bozar? Saha içerisinde hakemle irtibat halinde olanların konuşmaları ortaya çıkacaktır. Okul terbiyesi, aile terbiyesi var, böyle sözler söylemez. Mantıklı düşündüğün zaman kendi kariyerini neden bu şekilde tehlikeye atsın?" dedi.

Feyzullah Küçük'ün açıklamalarının tamamı için tıklayınız

Senin için hazırladığımız haberler