Adem Ljajic için hayat öpücüğü! Gol atmayı hatırladı...

24.01.2021 - 20:20 | Son Güncellenme: 24.01.2021 - 20:24

Beşiktaş forması giyen Adem Ljajic, Göztepe ile oynadıkları maçta gol attı. Sırp futbolcu uzun bir aradan sonra gol atma başarısı gösterdi. Peki Adem Ljajic son golünü kime attı, kaç hafta sonra gol atmış oldu? İşte detaylar...

Adem Ljajic için hayat öpücüğü! Gol atmayı hatırladı...

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş, Süper Lig'in 21. haftasında sahasında Göztepe ile karşı karşıya gelirken, Adem Ljajic bu maça ilk 11'de başladı. Sıpr futbolcu bu maçta gol sevinci yaşadı. Detaylar haberimizde...

Ljajic, Ghezzal'in asistinde golü attı

Bu sezon Beşiktaş'ta gol atamayan Adem Ljajic, ilk kez gol atmanın sevincini yaşadı. Özel hayatında yaşadıklarıyla gündeme gelen Sırp futbolcu, Rachid Ghezzal'in asistinde topu ağlara gönderdi ve üstündeki şanssızlığı golüyle kırdı. 

Ljajic son golünü geçen sezon Denizlispor'a atmıştı

Geçen hafta Karagümrük'e attığı gol VAR'a takılan Adem Ljajic, Göztepe maçının 48. dakikasında fileleri havalandırdı. Ljajic, Beşiktaş formasıyla ligde son golünü geçen sezon Denizlispor'u 5-1 yendikleri 28. hafta maçında atmıştı.

219 gün aradan sonra gelen bir gol

20 Haziran 2020 tarihinden sonraki ilk golünü atan Adem Ljajic, geçen sezon 29 maçta 7 gol 7 asist üretmişti. Ljajic, 219 gün ve 26 maç aradan sonra bir kez de gol atmış oldu.

Senin için hazırladığımız haberler