Adem Ljajic'ten Beşiktaş'a rahatlatacak haber! Talip çıktı...

15.08.2021 - 12:50 | Son Güncellenme: 15.08.2021 - 13:26

Son dakika transfer haberleri... Yeni sezonda Alex Teixeira, Salih Uçan ve Rachid Ghezzal gibi yıldızları transfer eden Beşiktaş'ta Adem Ljajic'in de geleceği belli oluyor.

Adem Ljajic'ten Beşiktaş'a rahatlatacak haber! Talip çıktı...

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'ta Adem Ljajic'in geleceği merak konusu olmaya devam ediyor. Transferler için mali kaynak oluşturmak isteyen siyah-beyazlı yönetim Ljajic ile yollarını ayırmak istiyor ancak yıllık 4 milyon Euro kazanan Ljajic bu rakamın altında bir teklife sıcak bakmıyor.

Alex Teixeira, Salih Uçan ve Rachid Ghezzal transferlerinde mutlu sona ulaşan siyah beyazlıların, aldığı yüksek maaş nedeniyle Adem Ljajic'i elden çıkarmak istediği bilinirken, Sırp yıldıza transfer teklifi geldiği ifade ediliyor.

Bologna, satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu

Fotomaç'ın haberine göre Beşiktaşlı Adem Ljajic'e Bologna talip oldu. İtalyan temsilcisinin, siyah beyazlı yıldızı çok istediği öğrenildi. Ayrıca Bologna teknik direktörü Mihajlovic'in de Adem Ljajic'i mutlaka kadroda görmek istediği belirtildi. Çizme ekibinin Beşiktaş'a Adem Ljajic için yaptığı teklif de ortaya çıktı. Buna göre Beşiktaş'a Bologna, satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu.

2018 yılında Beşiktaş ile sözleşme imzalayan Adem Ljajic, siyah beyazlı forma ile 56 maça çıkarak toplam 14 gol attı.

Senin için hazırladığımız haberler