Adı Galatasaray ile geçen forvet için yeni iddia! La Liga ekibi...

31.12.2018 - 19:33 | Son Güncellenme: 02.01.2019 - 01:46

Adı Galatasaray ile geçen forvet için yeni iddia! La Liga ekibi...

Akhisarspor'da kadro dışı kaldıktan sonra başka bir kulübe transferine kesin gözüyle bakılan Yevhen Seleznov için yeni bir iddia ortaya atıldı.

Galatasaray'a transferi son anda olmamıştı!

Sezon başında Galatasaray'a gelecek olan ancak transferde son saatler olması sebebiyle Akhisarspor tarafından transferine izin verilmeyen Seleznov'un adı tekrar devre arası transfer döneminde tekrar Galatasaray ile anılmıştı.

Ajansspor'a ''Galatasaray'dan bir teklif alırsam, tabii ki orada forma giymek isterim'' açıklamasında bulunan Seleznov, La Liga'da forma giyebilir.

İspanyol Marca'nın haberine göre, La Liga ekiplerinden Malaga'ya Yevhen Seleznov'un ismi önerildi.

Malaga'nın 1 numarası...

Haberde, Ukraynalı golcünün Malaga'nın transfer listesinde 1 numarada yer aldığı ve oyuncu ile görüşmelere başlandığı ifade edildi.

Öte yandan, daha önce Dnipro'da Seleznov ile birlikte çalışmış olan Malaga Teknik Direktörü Roman Lopez Muniz aracılığı ile bu transfer de gerçekleşebilir.

Malaga, bonservis bedeli vermek istemiyor

AS Gazetes'nin haberine göre ise Seleznov'u transfer etmek isteyen Malaga, bu transfer için bonservis bedeli ödemek istemiyor. Haziran ayında sözleşmesi sona erecek oyuncunun transferini en ekonomik koşullarda bitirmek istiyorlar.

Cenk Gönen ayrılabilir...

Diğer yandan, Malaga yaşadığı ekonomik kriz nedeniyle bazı oyuncuların maaş yükünden kurtulmak istiyor. Bazı oyuncularla yollarını ayıracak olan Malaga'da, Beşiktaş ve Galatasaray formalarını giymiş olan Cenk Gönen de buna dahil.

Cenk Gönen için ayrılığın Ocak ayında gerçekleşebileceği de ifade edilenler arasında. (Milliyet)

Senin için hazırladığımız haberler