Adil Gevrek: "Guilherme gitmek isterse kolaylık sağlarız"

02.01.2020 - 17:41 | Son Güncellenme: 02.01.2020 - 17:41

TFF Süper Lig ekiplerinden Btc Turk Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Guilherme hakkında A Spor'a açıklamalarda bulundu.

Gevrik'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Gitmek isterse biz de kolaylık sağlarız"

Oyuncu ile oturup konuşulur. Büyük takımlar ister, o da gitmek isterse bizde oturup konuşur kolaylık sağlarız kendisine. Guilherme'nin bizde 1.5 yıllık sözleşmesi devam ediyor. Ama gitmek isterse oyuncunun kendisiyle konuştuk ama şu anda oyuncuya veya kulübe herhangi bir temas olmadığı için konuşmak doğru olmaz. Eğer öyle bir durum olursa oyuncunun tercihine bırakacağız. Gitmek isterse biz de kolaylık sağlarız.

"VAR müdahale edebilir miydi"

Son olarak Gaziantep'te oynadığımız maçta Jahovic'in dirseği kırmızı çok tartışıldı. Orada temas var mı, sarı kart verilebilir miydi. Orada hakkaten ben çözemedim. Futbolcunun oradaki gidişi, tavrı ayrı bir şey. Ama onu kırmızı kartla cezalandırmasımı gerekiyordu. Veya VAR müdahale edebilir miydi. Bunlara benzer birçok benzer pozsiyon oldu. Bizim içinde oldu diğer kulüpler içinde oldu.

"Bariz hatalar yapılıyor"

Biz istiyoruz ki adaletli bir yönetim olsun konuşmayalım. Mutlaka hatalar olacak. Hakemler de insandır. Hata yapabilir ama maalesef bariz hatalar yapılıyor ki ister istemez herkesi düşündürüyor. Bu anlamda önlem alınması lazım. Bizlerin de canı yanıyor, açıklamalar yapıyoruz. Sonuçta bu hakemlerle yürüyoruz. Çok fazla gündem de hakemleri de konuşmak doğru değil. Çok bariz hatalar olduğu halde bunlar konuşmuyor. Çıkıp konuşuyorsun ceza alıyorsun. Biz de camialarımızı temsil ediyoruz. Çok ciddi sıkıntılar yaşıyoruz.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler