Adil Rami, 2. Lig ekibi ile anlaştı

29.08.2020 - 17:08 | Son Güncellenme: 29.08.2020 - 17:19

Adil Rami son dakika transfer haberleri... Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Adil Rami, İtalya Serie B'ye transfer oluyor. Peki hangi takıma transfer oluyor? İşte detaylar...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İtalya Serie B takımlarından Reggina, bir dönem ülkemizde Fenerbahçe forması giyen Fransız savunma oyuncusu Adil Rami'yi transfer etmek istiyor.

Reggina anlaşmayı doğruladı

İtalyan medyasında yer alan haberlere göre; Reggina sportif direktörü Massimo Taibi, 'Adil Rami ile anlaşıldığını ve sağlık kontrolünden geçeceğini' doğruladı.

Sözleşme 2 yıl

Sportitali ise, cuma akşamı anlaşmanın yapıldığını ve eski Milan oyuncusu ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını belirtti.

"Rami ile 2 aydır görüşüyoruz"

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Taibi ise, "Listemizde çeşitli oyuncular vardı, Adil Rami de listemizdeydi ve ona odaklanmaya karar verdik ve görüşmelere başladık. İki ay gibi bir süre görüştük ve Mario De Rossi'nin da araya girmesinin ardından görüşme geçen hafta hızlandı.

Sağlık kontrolünden geçecek

Rami ile kişisel şartlar üzerinde anlaşmaya vardık ve sağlık kontrolünden geçmek için İtalya'ya gelmesini bekliyoruz. Ancak bunlar tamamlandıktan sonra Reggina oyuncusu olduğunu söyleyebiliriz" diyerek sözlerini tamamladı Taibi.

Menez ile yeniden...

34 yaşındaki stoper, bu yaz Reggina'ya imza atan Milan'dan eski takım arkadaşı Jeremy Menez ile de yeniden bir araya gelecek.

Serbest oyuncu

Rami, Rusya Ligi ekiplerinden Sochi ile yaşadığı kısa bir deneyimin ardından şu an serbest statüde yer alıyor.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler