Adil Rami: ''Comolli evime kadar geldi''

17.09.2019 - 19:46 | Son Güncellenme: 17.09.2019 - 22:46

Adil Rami: ''Comolli evime kadar geldi''

Fenerbahçe'nin yeni transferi Adil Rami, beIN SPORTS'a açıklamalarda bulundu.

Gerçekten harika bir şehirdeyim. Harika bir havası var. Henüz burayı gezecek zaman bulamadım idmanlarla geçirdim zamanı. Aslına bakarsanız buraya gelirken çok fazla forma numarası seçme şansım yoktu. Daha önce 34 tabii İstanbul'un numarası. İnsanların işlerine giderken 34 plakayı görünce beni hatırlayacaklar.

 Aslında futbola 23 numarayla başladım. Her yerde karşıma 23 numara çıktı. 23 numarayla birlikte doğru yerde olduğumu hissediyorum. Marsilya'da problemlerim oldu. Menajerimle görüştükten sonra Fenerbahçe'ye transferim gerçekleşti. Fenerbahçe'yle birlikte birçok kulüpten teklif aldım. Comolli evime kadar geldi, ben duygusal bir insanım bu beni etkiledi. Ligle ilgili çok fazla konuştuk. Türkiye Ligi'ndeki kalite ve fizik gücü saygı duyulması gereken bir unsur. İyi bir takıma sahibiz. Rekabet ortamı var.  Bu rekabet takıma katkı sağlar.

Bizim görevimiz şu anda şampiyon olmak. Kendimi şahsen azimli hissediyorum. İnanıyorum ki şampiyon olacağız. Kişisel olarak görüştüğüm çok fazla insan olmadı. Anelka ile görüşmedim. Rakip olarak 10 yıl önce de buraya gelmiştim. Valbuena ve Sow ile görüşmem oldu. İkisi de bana olumlu referans oldu. Stadyuma bir kez daha hayran kaldım. Son maçımızda sahaya girmek için istekliydim. Benim düşüncem; stadyumun atmosferinin oyuncu olumlu yönde etkilediği. Aslında bu soruyu antrenörüme sormam lazım. Oynamak için sabırsızlanıyorum. Ateşli bir taraftar grubuna sahibiz. 10 yıl önce burada gol atmıştım ve atmosfer beni şaşırtmıştı.

İspanya'da Sevilla'da oynarken kendimi geliştirme fırsatım olmuştu. Pişmanlıklarım oluyor. Geçen sezon benim adıma zor bir seneydi. Fransa'yla şampiyon olduktan sonra çok fazla çalışamadım. Şu anda Fenerbahçe'deyim ve mutluyum. Mexes anlaştığım en iyi oyuncuydu. Kariyerimde birçok derbide oynadım. Buradaki derbileri şu anda sabırsızlıkla bekliyorum. Oynamak için sabırsızlıkla bekliyorum.

 
Derbileri biliyorum. Sahaya çıktığımda bir asker kostümü giyiyorum ve takımım için savaşıyorum. Ben 90 dakika boyunca takımım adına olumsuz bir tablo oluşturmak istemiyorum. Fenerbahçe'nin başarısı için buradayım. İstanbul'u tanımam için yeterince zaman olmadı. Kulüp içerisinde insanların iletişimi benimle çok iyi. Onları seviyorum. Türkçe, İtalyanca ve Fransızcaya göre daha zor. Ben Türkçe öğrenirsem tercüman arkadaşımız işsiz kalabilir. (Gülerek)
 
Burada olmaktan dolayı mutluyum. Sahada takımım için savaşmak adına sabırsızlanıyorum. Beni saha dışında sürekli gülerken görüyorlar fakat bu sahada böyle olmayacak.
 
Senin için hazırladığımız haberler