Transfer Haberleri | Leonardo Bonucci, Beşiktaş'a mı Geliyor! Kadro Dışı Kaldı

20.08.2023 - 17:02 | Son Güncellenme: 20.08.2023 - 17:11

Transfer haberleri... Bir süredir adı Beşiktaş ile anılan ve Juventus'tan ayrılacağı konuşulan Leonardo Bonucci, kadro dışı kaldı. İşte tüm detaylar...

Transfer Haberleri | Leonardo Bonucci, Beşiktaş'a mı Geliyor! Kadro Dışı Kaldı

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'ta hareketli günler yaşanıyor. Siyah-beyazlılar için bir yandan Sergio Ramos bir yanda da Anderson Talisca haberleri yayılırken bir bomba transfer haberi daha geldi. Dünya yıldızı için Beşiktaş'a büyük müjde.

Leonardo Bonucci, kadrodan çıkarıldı

Beşiktaş'ta stoper arayışları Leonardo Bonucci ile son bulacak. Leonardo Bonucci cephesinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Juventus'un 36 yaşındaki stoperi Leonardo Bonucci, kadrodan çıkarıldı..

Ramos yerine Bonucci

Bu gelişme siyah-beyazlı taraftarları da heyecanlandırdı. Ramos'tan yüksek maliyet nedeniyle vazgeçen yönetimin, daha önce de gündeme gelen Bonucci için girişimde bulanabileceği iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta ayrılık! Genç oyuncu kiralık gitti
Habere Git

Leonardo Bonucci'nin performansı

Leonardo Bonucci geçtiğimiz sezon Juventus formasıyla 26 maça çıktı. 36 yaşındaki stoper, 2 gollük bir performans sergiledi. Bonucci'nin güncel piyasa değeri ise 1.5 milyon Euro.

Savunmanın bel kemiği

Hem Juventus'ta hem de İtalya Milli Takımı'nda forma giydiği dönemlerde savunmanın bel kemiği olan Bonucci oynadığı takımların savunmasında en önemli isimlerden biri oldu. Yanında Giorgio Chiellini ile sayısız başarıya imza atan İtalyan oyuncu sen milli takımıyla 2020 Avrupa Şampiyonası'nı kazandı.

Bonucci, tam bir kupa koleksiyoncusu

Biri Inter'de olmak üzere 9 kere Serie A şampiyonluğu yaşayan Bonucci, 4 kere İtalya Kupası, 5 kere İtalya Süper Kupa Şampiyonluğu yaşadı. İtalya ile bir kere Avrupa Şampiyonası'nı kazanan İtalyan yıldız bir kere de yılın futbolcusu oldu.

Senin için hazırladığımız haberler