Adım adım Fenerbahçe'ye!

30.06.2019 - 09:16 | Son Güncellenme: 30.06.2019 - 12:16

Adım adım Fenerbahçe'ye!

Yeni sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan Fenerbahçe, transferde gaza bastı. Şu ana kadar Murat Sağlam ve Max Kruse transferlerini açıklayan sarı lacivertliler, Başakşehir'den Mahmut Tekdemir'de de mutlu sona yakın. Öte yandan Mehmet Topal'ın da yeni adresi belli oluyor... 

Orta saha transferi için girişimlerini sürdüren Fenerbahçe'nin, yerliden yana tercihi Mahmut Tekdemir... Sarı-lacivertil takımın, 31 yaşındaki futbolcuyla el sıkıştığı, Başakşehir kulübüyle anlaşmanın da çok yakın olduğu bildirildi. 

Başakşehir'le 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan Mahmut'un, F.Bahçe'de forma giymek istediğiniBaşkan Göksel Gümüşdağ'a ilettiği ve bonservisinde kolaylık talep ettiği belirtildi. İki kulüp başkanı önümüzdeki günlerde bir araya gelecek.

KANARYA'NIN bu transferi bitirmeye hayli istekli olduğu kaydedildi. Fenerbahçe, Başakşehir'den İrfan Can ile de ilgileniyor. Ancak Başakşehir'in yüksek bonservis istemesi nedeniyle transfer zora girdi. 5 milyon Euro bonservis önerisi reddedilen Fenerbahçe, satış yapması durumunda bu transferde yeniden devreye girebilir. İrfan Can transferinin 7 milyon Euro civarında bir bonservisle gerçekleşebileceği belirtiliyor. 

Bu arada takımdan ayrılan Mehmet Topal'ın da Başakşehir yolundaolduğu belirtildi. (Sabah)

Senin için hazırladığımız haberler