Adriano'dan Talisca'ya çağrı: "Hadi Beşiktaş'a geri dönelim"

18.04.2021 - 15:17 | Son Güncellenme: 18.04.2021 - 15:24

Bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen Adriano, Anderson Talisca'ya çağrıda bulundu. Brezilyalı oyuncu Talisca'ya, "Hadi Beşiktaş'a geri dönelim" dedi. İşte detaylar.

Adriano'dan Talisca'ya çağrı: "Hadi Beşiktaş'a geri dönelim"

Beşiktaş'ın iki eski oyuncusu Adriano ve Anderson Talisca, Instagam canlı yayınında siyah-beyazlı takımda geçirdikleri günleri yad etti.

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Beşiktaş'ta bir dönem birlikte forma giyen Anderson Talisca ile Adriano Correia arasında sosyal medyada yaşanan diyalog siyah-beyazlı taraftarları heyecanlandırdı.

"Come to Beşiktaş"

İsmi son zamanlarda yeniden eski takımı Beşiktaş'la anılan Talisca'nın, Instagram'daki canlı yayını Beşiktaşlı taraftarlar tarafından "Come to Beşiktaş" mesajlarıyla yorum yağmuruna tutuldu.

"Hadi geri dönelim"

Beşiktaş'ın bir başka eski oyuncusu Adriano ise da taraftarların çağrısına sessiz kalmadı ve Talisca'ya seslenerek, "Hadi geri dönelim" mesajı attı. Bu mesaj siyah-beyazlı taraftarları heyecanlandırdı.

Öte yandan Talisca, Çin Ligi takımlarından Guangzhou FC, Adriano ise Belçika Ligi ekiplerinden KAS Eupen forması giyiyor. 

Senin için hazırladığımız haberler