Agüero için devlerin savaşı! Chelsea de devrede

18.03.2021 - 15:57 | Son Güncellenme: 18.03.2021 - 16:08

Son dakika transfer haberleri… Manchester City’nin yıldızı Agüero için Chelsea de devreye girdi. Sözleşmesi sezon sonu bitecek Agüero’yu Barcelona ve PSG de istiyor. İşte tüm detaylar...

Agüero için devlerin savaşı! Chelsea de devrede

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Chelsea, Manchester City’nin dünyaca ünlü yıldızı Agüero’yu kadrosuna katmak için kolları sıvadı. 

 

Manchester City, sezon sonu sözleşmesi sona erecek 33 yaşındaki yıldızın kontratını uzatmak için henüz bir görüşme yapmadı. Arjantinli oyuncunun City ile anlaşamasa bile İngiltere’de kalmak istediği öne sürüldü. Chelsea ise bunun üzerine yıldız golcü ile anlaşabilmek için çalışmalarına başladı.

 

Barcelona ve PSG de devrede

Agüero’yu isteyen tek takım ise Chelsea değil. La Liga ekibi Barcelona’da başkanlık koltuğuna oturan Joan Laporta’nın Agüero ile anlaştığı iddia edilmişti. Agüero’nun Katalan ekibine katılması halinde Messi’nin de takımda kalacağı vurgulanmıştı.

Öte yandan Fransa ekibi Paris Saint - Germain’in de Arjantinli oyuncuya ilgisi sürüyor. 

 

Takımda istenmeyen adam oldu

Bu sezon sakatlıklarından ötürü 17 resmi müsabakayı kaçıran futbolcu, son oynanan Şampiyonlar Ligi maçında ayrımcılığa maruz kaldığını savundu. Sahadan ayrılırken sinirlerine hakim olamayan yıldız oyuncuyu teknik ekip sakinleştirdi.

Borussia Mönchengladbach’ı eleyip bir üst tura çıkan Pep Guardiola’nın öğrencileri, Agüero nedeniyle çeyrek final  coşkusunu yaşayamadı. Maçın 75. dakikasında Bernardo Silva yerine oyuna giren Agüero, maçtan çıkarken “Bana top atmıyorlar, bana top atmıyorlar!” diye bağırmaya başladı.

 

Bu sezon Agüero Manchester City ile toplam 14 maça çıkarken sadece 3 gol atabildi.

Senin için hazırladığımız haberler