Barcelona'nın eski yıldızı Agüero, Futbola Döndü | Transfer Haberleri

09.01.2023 - 17:13 | Son Güncellenme: 09.01.2023 - 18:40

Barcelona'dan sağlık nedenleriyle İspanyol ekibine veda eden Agüero, Ekvador'un Barcelona de Guayaquil takımıyla yeni sözleşme imzaladı. İşte detaylar

Barcelona'nın eski yıldızı Agüero, Futbola Döndü | Transfer Haberleri

AJANSSPOR - HABER

Arjantin ve Manchester City'nin eski yıldızı Sergio Aguero, sağlık nedenleriyle veda ettiği yeşil sahalara geri döndü.

Agüero, Barcelona de Guayaquil'e transfer oldu

Arjantinli oyuncu, Ekvador'un Barcelona de Guayaquil takımıyla yeni sözleşme imzaladı. Agüero, yeni durağı Barcelona'yla aynı isimli Ekvador ekibi Barcelona de Guayaquil olacak. 

Agüero: "Kardiyologdan yardım aldım"

Futbola dönmesiyle ilgili Agüero, "Yeniden oynamak için heyecanlanıyorum. Kendimi iyi hissediyorum. Şimdiden antrenmanlara başladım, kulübüm için oynayabileceğim. Kardiyologdan yardım aldım. Kendimi gerçekten iyi hissediyorum, her şeyi kontrol eden bir çipim var, bu şekilde oynayabiliyorum. 15 gün içinde İspanya'da Barcelona'dan takım arkadaşlarımla bir maça çıkacağım." ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

Ajantinli santrfor, Barcelona'da forma giydiği 2021 yılında kalbindeki sorun nedeniyle emekliye ayrılma kararı aldığını duyurmuştu.

Sergio Agüero'nun kariyeri

Arjantin'in Independiente takımında başladığı futbolculuk kariyerine Atletico Madrid (2006-2011) ile Manchester City'de (2011-2021) devam eden ve son olarak Barcelona'ya gelen Agüero, Arjantin Milli Takımı'nda da 14 yıl boyunca forma giydi. 

Sergio Agüero'nun performansı

Arjantinli yıldız Agüero, 41'i milli takımda olmak üzere kariyeri boyunca 426 gol attı.

İlgini Çekebilir
Şampiyon Arjantin Buenos Aires'te! Mahşeri kalabalık...
Habere Git

Agüero, Messi'yi omuzuna almıştı

Sergio Agüero, Arjantin'in Dünya Kupası'nı kazandığı törende Lionel Messi'yi omuzlarına alan isim olmuştu. Messi, Sergio Agüero'nun omuzlarında tribünleri selamladı.

Senin için hazırladığımız haberler