Agüero'nun babası Guardiola'yı topa tuttu

04.06.2021 - 10:44 | Son Güncellenme: 04.06.2021 - 10:49

Barcelona, Manchester City'den Sergio Agüero'yu transfer etti. Agüero'nun babası, Manchester City menajeri Pep Guardiola'yı eleştirdi. İşte o sözler...

Agüero'nun babası Guardiola'yı topa tuttu

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City’den Barcelona’ya transfer olan Sergio Agüero’nun babası, Pep Guardiola ile ilgili çarpıcı ifadelere imza attı. Leonel Del Castillo, ünlü menajeri samimiyetsizlikle suçladı. Detaylar haberde…

Guardiola ağlamıştı

Pep Guardiola, Agüero’nun City’den ayrılacağını ve yeni adresinin Barcelona olacağını ifade etmişti. Yıldız oyuncunun ayrılığıyla ilgili konurken Guardiola gözyaşlarını tutamamıştı. 

Agüero’nun babası: Samimi bulmuyorum, oğluma iyi davranmadı

Radio La Red'e konuşan Sergio Agüero'nun babası Leonel Del Castillo, “Pep Guardiola'yı samimi bulmuyorum. Oğluma ve ailesine iyi davranmadı. Onu asla istemedi. Çalıştırdığı tüm takımların kahramanı kendi olmak istiyor. Agüero'nun vazgeçilmez olduğunu söyleyip ona şans vermedi” ifadelerini kullandı. 

“Barcelona için mutlu”

Öte yandan Agüero’nun babası, Premier Lig’den Arsenal ve Chelsea’nin futbolcu için son ana kadar devrede olduğunu ifade ederken, “İngiltere’de kalmasaydı tercihi İspanya ya da İtalya olacaktı. Barcelona’ya transfer olduğu için mutlu” dedi. 

City’deki performansı nasıldı?

Sergio Agüero, Premier Lig ekibi Manchester City’de 390 maçta 260 gol kaydetti. Agüero takımıyla 5 kez Premier Lig şampiyonluğu yaşamıştı. Futbolcu, samimi arkadaşı Messi ile Barcelona’nın başarısı için ter dökecek. 

Senin için hazırladığımız haberler