Sergio Aguero, Taksi Bulamadı, Yardımına Gökhan Gönül Koştu

10.06.2023 - 17:16 | Son Güncellenme: 10.06.2023 - 17:24

Efsanesi olduğu Manchester City ile Inter arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi final için İstanbul'a gelen Sergio Aguero'nun yardımına Gökhan Gönül koştu.

Sergio Aguero, Taksi Bulamadı, Yardımına Gökhan Gönül Koştu

UEFA Şampiyonlar Ligi finali için İstanbul'a gelen İngiliz ekibi Manchester City'nin efsane oyuncusu Sergio Kun Aguero, İstanbul'da yarım saat boyunca taksi bulamadı. Olayı öğrenen Gökhan Gönül, 20 milyonluk aracını Arjantinli eski futbolcuya tahsis etti. İşte detaylar...

Sergio Aguero, İstanbul'da taksi bulamadı

Hürriyet'te yer alan habere göre; Arjantinli eski futbolcu Sergio Aguero, UEFA Şampiyonlar Ligi finalini izlemek üzere geldiği İstanbul’da taksi bulmakta zorlandı. Yemek yediği mekânın kapısında yarım saat bekleyen Aguero’nun imdadına meslektaşı Gökhan Gönül yetişti.

Manchester City’nin eski yıldızı Sergio Aguero, takımın Inter’le oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi final maçını izlemek için Türkiye’ye geldi.

İlgini Çekebilir
Büyükekşi'ye Pazartesi rakip çıkıyor!
Habere Git

Muhabirlerin görüntü aldığını fark eden çiçekçi çocuklar, Sergio Aguero’nun etrafını sardı.

Aguero önceki akşam Arnavutköy’deki Sur Balık’ta Yemek yedi. Bir arkadaşıyla geldiği mekândan gece yarısına doğru ayrılan eski futbolcu, kapıda taksi beklemeye koyuldu.

Gökhan Gönül, soluğu Aguero'nun yanında aldı

Sergio Aguero mekânın önünde yarım saat bekledi, ancak bir türlü boş taksi bulamadı. Aynı yerde bir mekânı bulunan Gökhan Gönül, Sergio Aguero’dan haberdar olunca soluğu yanında aldı.

Sergio Aguero ve arkadaşı, kaldıkları otele Gökhan Gönül’ün aracıyla döndü.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın başına talih kuşu kondu! Dev teklif!
Habere Git

20 milyon liralık aracının tahsis etti

Aguero’ya “Taksi bulmanız çok zor. Sizi kendi aracımla gönderebilirim” diyen milli futbolcu, olumlu yanıt alınca 20 milyon liralık lüks aracını iki arkadaşa tahsis etti. Aguero ve arkadaşı, konakladıkları otele bu araçla döndü. 

UEFA'dan taksi uyarısı

Öte yandan UEFA, Şampiyonlar Ligi finalini izlemek için İstanbul’a gelen İtalyan ve İngiliz taraftarlara taksi uyarısı yaptı. Yaklaşık 75 bin taraftarın Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki maçı izlemesi beklenen dev final için  UEFA’nın resmi internet sitesinde “toplu ulaşımı kullanın” tavsiyesinde bulunuldu.

Taraftarların taksi kullanmaması önerilen açıklamada “Taksi uygun bir seçenek gibi görünse de İstanbul trafiğini tahmin etmek oldukça zordur ve yolculuk beklediğinizden uzun sürebilir. Maç günü stadyum çevresinde kapanacak yolları da düşününce, taksi kullanmanı önermeyiz” denildi.

UEFA’nın görselinde “En hızlı ve en güvenli yolculuk için ücretsiz servis otobüslerinden ve toplu taşıma araçlarından yararlanın” ifadesine yer verildi.

Açıklamada İstanbul’daki taksi ücretleri konusunda şöyle denildi: “Diğer günlerde İstanbul’da taksiler çok yaygındır ve taksimetre ile çalışır. Standart sarı taksiler dışında turkuaz (genelde %15 daha pahalı) ve siyah (genelde iki katı pahalı) taksiler de daha rahat alternatifler sunar. Çoğu araç için nakit parayla ödeme yapılır. Taksimetre açılış ücreti yaklaşık 0.51 avro, kilometre başına fiyat ise 0.32 avrodur. Ancak havaalanından taksi tutarsan daha pahalı olacaktır.”

Senin için hazırladığımız haberler