Ahmed Kutucu Süper Lig yolunda!

02.07.2021 - 17:28 | Son Güncellenme: 02.07.2021 - 17:33

Transfer haberleri… Medipol Başakşehir, bonservisi Schalke 04'de bulunan milli futbolcu Ahmed Kutucu’yu kadrosuna katmak istiyor. İşte detaylar…

Ahmed Kutucu Süper Lig yolunda!

AJANSSPOR-HABER

Alman Bild gazetesi, bonservisi Schalke 04'de bulunan milli futbolcu Ahmed Kutucu ile Medipol Başakşehir'in ilgilendiğini duyurdu.

 

Lima ve Zulj'den sonra yeni hedef

Yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında sol beke Lucas Lima, orta sahaya da Peter Zulj'u kadrosuna katan Başakşehir'de yeni hedef forvet hattını güçlendirmek. 

Schalke ile son sezonunda

Bu bağlamda turuncu-lacivertliler, Schalke 04 ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Ahmed Kutucu'yla ilgileniyor. Alman Bild gazetesi, bonservisi Schalke'de olan milli futbolcunun peşinde Başakşehir'in olduğunu duyurdu.

 

Heracles Almelo'ya kiralandı

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Hollanda temsilcisi Heracles Almelo'ya kiralanan ve 15 maça çıkıp 2 asist yapan milli oyuncu, Schalke 04 ile ise toplamda 52 müsabakada görev aldı ve 6 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

Schalke cephesi de doğruladı

Öte yandan haberi doğrulayan Schalke Sportif Direktörü Rouven Schröder, "Ahmed Kutucu'nun Başakşehir'e transferi henüz tamamlanmadı ancak oyuncu İstanbul'a gitti, görüşmelerine orada devam edecek" dedi.

 

21 yaşındaki forvet A Milli Takım’ın formasının ise 2 kez giydi. 

Senin için hazırladığımız haberler