Ahmet Ağaoğlu, işaret etmişti! Son 2 sezonda Trabzonspor...

01.03.2021 - 14:43 | Son Güncellenme: 01.03.2021 - 14:51

Trabzonspor haberleri... Trabzonspor'da yöneticilerin ve Abdullah Avcı'nın Fenerbahçe maçı sonrası eleştirdiği Yaşar Kemal Uğurlu'ya bu hafta maç verilmedi. Ayrıca Cüneyt Çakır da maç alamadı. Ahmet Ağaoğlu'nun, 'Son 2 yıldır Yaşar Kemal Uğurlu'dan çok çektik' açıklaması yaptığı hakem, Trabzonspor'un kaç maçını yönetti ve bu maçlarda Trabzonspor hangi sonuçları aldı? İşte detaylar...

Ahmet Ağaoğlu, işaret etmişti! Son 2 sezonda Trabzonspor...

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçını Yaşar Kemal Uğurlu yönetmişti. Mücadelede VAR'da ise Cüneyt Çakır yer aldı. Merkez Hakem Kurulu, iki hakemi de bu hafta herhangi bir maçta görevlendirmedi. Detaylar haberde...

Ağaoğlu, Yaşar Kemal Uğurlu ve sistemi hedef almıştı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, 1-0 kaybettikleri karşılaşmanın ardından Yaşar Kemal Uğurlu'yu hedef almıştı. Ağaoğlu maç sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 

"Yaşar Kemal Uğurlu, Süper Kupa finalinde de sıkıntılıydık. Gerçekten bu kadar yetenekli hakemse bizim maçların haricine her maça verebilirler. İyi oynamadık evet ama hiçbir şekilde hakem maçın önüne geçmemeli. Bu hakem bazılarına uğurlu gelebilir, bazılarının yıldızı olabilir.

"Uzaydan inceleseniz penaltı"

Geçen sezondan beri kendisinden çekmediğimiz kalmadı. Bu kadar üst üste hatayı bizim maçlarda yapıyorsan ya gideceksin kendini eğiteceksin ya da bu işi bırakacaksın. Hakem bu maçın önüne geçmemeliydi ama maalesef geçti. Biz kendi problemlerimiz çözeriz ama hakem kararlarının tartışıldığı konuşulduğu bir maç oldu. Valencia'nın Bakasetas'a yaptığı hareketi uzaydan inceleseniz yine de penaltı!"

Yaşar Kemal Uğurlu ve Cüneyt Çakır bu hafta yok

Merkez Hakem Kurulu, 28. hafta hakemlerini açıkladı. Açıklanan hakem listesinde Yaşar Kemal Uğurlu yer almadı. Ayrıca bu maçta VAR'da görev yapan Cüneyt Çakır'a da maç verilmemesi gözlerden kaçmadı. 

Ağaoğlu'nun işaret ettiği maçlarda Trabzonspor hangi sonuçları aldı?

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, son 2 yıldır Yaşar Kemal Uğurlu sebebiyle sıkıntı yaşadıklarını dile getirdi. Ağaoğlu'nun işaret ettiği son 2 sezonda Trabzonspor, Yaşar Kemal Uğurlu'nun yönettiği 9 maçta, 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 de yenilgi aldı. Trabzonspor söz konusu dönemde Fenerbahçe, Denizlispor ve Sivasspor'a kaybetmişti.

Trabzonspor   0-1  Fenerbahçe    Orta hakem    (Süper Lig)
Başakşehir     1-2  Trabzonspor   Orta hakem    (Türkiye Kupası)
Denizlispor     0-0  Trabzonspor   VAR                (Süper Lig)
Denizlispor     2-1  Trabzonspor   Orta hakem    (Süper Lig)
Trabzonspor   2-1  Sivasspor       Orta hakem    (Süper Lig)
Trabzonspor   2-1  Fenerbahçe    VAR               (Süper Lig)
Antalyaspor    1-3  Trabzonspor   Orta hakem    (Süper Lig)
Trabzonspor   1-1  Galatasaray    VAR                (Süper Lig)
Sivasspor       2-1  Trabzonspor    Orta hakem    (Süper Lig)

Abdullah Avcı da tepki göstermişti

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı da Bakasetas'ın pozisyonuyla ilgili olarak serzenişte bulunmuştu. Avcı, "Sezon başında yayıncı kuruluştaydım. Hakemler hakkında konuşmam. Sadece bilgilendirirseler sevinirim. Bakasetas'ın pozisyonu ile örnek veriyorum Fenerbahçe'nin Rize'de Samuel ile kazandığı penaltı arasındaki teknik farkı merak ediyorum. Onu da yayıncı kuruluş bu akşam herhalde gösterir. Biz yolumuza hemen hazırlanarak perşembe günü kazanma alışkanlığı yakalayarak devam etmek istiyoruz" demişti.

Senin için hazırladığımız haberler