Ahmet Ağaoğlu ser verdi, sır vermedi! Aynı taktik...

04.01.2020 - 19:29 | Son Güncellenme: 04.01.2020 - 19:35

Ahmet Ağaoğlu ser verdi, sır vermedi! Aynı taktik...

Süper Lig'de ilk yarıyı 3. sırada biten Trabzonspor, orta saha pozisyonuna Badou Ndiaye'yi transfer ederek kadrosunu güçlendirme yoluna gitti. Bu transferde başkan Ahmet Ağaoğlu'nun tavırları dikkatleri çekti.

Ahmet Ağaoğlu: "Ndiaye belki başka takımlar için gelmiştir"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Badou Ndiaye transferinde adeta ser verdi, sır vermedi. Hatta Ağaoğlu, bu transferin gündeme geldiği günlerde, "Belki başka takımlar için gelmiştir" bile demişti.

Ndiaye, Trabzonspor'a katıldı

Ancak; Badou Ndiaye kiralık da olsa Trabzonspor kadrosuna katıldı. Futbolcuya, çeşitli takımlardan teklif olduğu ancak; Trabzonspor'u seçtiği ifade ediliyor.

Menajeri D'Avila transferin şifresini vermişti

Futbolcunun menajeri William D'Avila, transfer açıklanmadan önce Radyospor'da Spor Kazanı programında Ndiaye ile ilgili yaptığı açıklamada, "Ndiaye, Türkiye'de oynamayı çok istiyor. Trabzonspor onun için çok iyi bir seçenek" ifadelerini kullanmıştı.

Ağaoğlu itiraf etti

Öte yandan Ağaoğlu, ser verip sır vermeyen yapısını, futbolcuyla yapılan anlaşmada itiraf etti. 

Ahmet Ağaoğlu: "Sessiz, sedasız yapmaya çalıştığımız bir tranferdi"

Ağaoğlu Ndiaye transferini, "Mümkün olduğu kadar sessiz, sedasız yapmaya çalıştığımız bir transferdi" diyerek özetledi.  Ağaoğlu, daha önce de transferlerde benzer bir taktiği uygulamıştı. (AJANSSPOR DETAY)

Senin için hazırladığımız haberler