Ahmet Ağaoğlu'ndan çarpıcı açıklamalar! Transfere dair flaş ifadeler...

13.07.2018 - 18:20 | Son Güncellenme: 13.07.2018 - 21:20

Ahmet Ağaoğlu'ndan çarpıcı açıklamalar! Transfere dair flaş ifadeler...

Trabzonspor, 2018-2019 sezon hazırlıklarına devam ederken; yönetim takıma gerekli olan takviyeleri yapmak için ara vermeden çalışmalarını sürdürüyor.

 

Haber61'e konuşan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Malaga’da forma giyen 30 yaşındaki Burkina Fasolu oyuncu Bakary Kone, İranlı 22 yaşındaki Majid Hosseini ve Sunderland’da forma giyen 29 yaşındaki Papy Djilobodji transferlerindeki son durum ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Ağaoğlu, transferde görüşme halinde oldukları isimlerin basına yansıması sonucu araya menajerlerin girmesi ve fiyatın yükselmesi nedeniyle isyan etti. Ağaoğlu birçok görüşmenin bu şekilde olumsuz sonuçlandığını belirterek, “Ben bu şekilde transfer yapmam! Kimse de yaptıramaz” dedi.

ESKİ KAĞITLARLA İMZALARI KOPYALAYARAK TEKLİF GÖTÜRDÜLER

Bakary Kone transferi için Malaga kulübüyle yapılan görüşmeye değinen Başkan Ahmet Ağaoğlu, "Bu transfer işleri böyle yapılmaz. Buna bir şekilde camianın da alışması lazım, basının da alışması lazım, yöneticilerin de herkesin de. Demek istediğim şey çok basit; Bir oyuncuyla ilgileniyoruz, oyuncuyla alakalı pazarlıklara başlıyoruz, kulübünden bedava çıkartmaya çalışıyoruz, derken bu bir şekilde medyada çıkıyor. Çıktıktan sonra bu işin üstüne 20 işi saldırmaya başlıyor. Ben bir oyuncunun kulübüyle konuşmaktan aciz birisi miyim ki sen bu oyuncuyla ilgili devreye giriyorsun. Malaga kulübünü bir noktaya getirdik. Bedava çıkartacağımız oyuncu. Geçen hafta Malaga kulübü diyor ki senin kulübünden bana teklif geldi, 500 bin Euro diyor. Kardeşim kulübün başkanı benim diyorum. Adam bir kağıt çıkartıyor Trabzonspor Kulübü logolu, eski 2010-2011 dönemindeki kağıtlar. Oraya kalkmış bir yöneticinin imzasını da kopyalamış, çok kötü bir İngilizce ile Malaga kulübüne teklif götürmüş” şeklinde konuştu.

MALAGA İLE GÖRÜŞMEYİ KAPATTIM

Kone konusunda Malaga ile görüşmeleri sonlandırdığını sözlerine ekleyen Ağaoğlu, “Bir oyuncunun ismi duyulduktan sonra benim açımdan oyuncunun transferi mümkün değildir. Bunun içine medyası giriyor, bunun içerisine 10 tane 20 tane komisyoncusu giriyor. Bir oyuncunun transfer edilmeden bu oyuncunun medyada duyulmasının bana maliyeti minimum 200 bin Euro. Geçen hafta Malaga kulübüne ben bu oyuncuyu almaktan vazgeçtiğimi söyledim, kapattım dosyayı ve bu dosyanın kapanmasının sebebi de isminin sirküle olması. İçeriye sahte belge bile veriyorlar Malaga kulübüne” dedi.

 

BEN BU ŞEKİLDE TRANSFER YAPMAM! KİMSE DE YAPTIRAMAZ

Majid Hosseini transferinde de aynı şeyleri aynı şeyleri yaşadıklarını belirten Başkan Ağaoğlu, “Aynı şey İranlı Hossein’de de oldu. Bin kişi gitmiş adamın kulübüne, bu oyuncuyu bu fiyata vermeyin biz daha fazla fiyata satarız Trabzon'a demiş. Ya yeter ya! Emecek kanı kalmadı Trabzonspor'un. İnsanlar bunu anlasın. O devir kapandı, ben bu şekilde transfer yapmam! Kimse de yaptıramaz bana! O devir kapandı! Niye 1'e alacağım oyuncuyu 3'e alayım” ifadelerini kullandı.

ELİMDEKİ OYUNCULARLA OYNARIM BU ŞEKİLDE TRANSFER YAPMAM

Papy Djilobodji transferi ile ilgili konuşan Ağaoğlu, “Böyle bir transfer yapılmaz, Ahmet Ağaoğlu böyle bir transfer yapmaz! Elimdeki oyuncularla oynarım bu şekilde transfer yapmam. O geliyor mu? Geliyor, ne diyeceğim şimdi ben! Evet, Sunderland'le görüşüyoruz, ben bugün bile görüşüyorsam bu oyuncunun fiyatı çıkacak kaç katına! Bu durumu nasıl bu hale getirmişler nasıl bu hale sokmuşlar, nasıl bu kadar popülizm katmışlar anlamak mümkün değil. Sorsan hepsine Trabzonsporlu! Ben burada olduğum sürece bu şekilde transfer yapılmaz” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler