Ahmet Baydar: İlk 5'e oynayacak bir takımız

23.04.2018 - 16:32 | Son Güncellenme: 23.04.2018 - 16:32

 
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor'un Başkan Yardımcısı Ahmet Baydar, ligde kalacaklarına inandıklarını söyledi. Kasımpaşa galibiyetinin kendileri adına çok önemli olduğunu belirten Baydar, Sergen Yalçın ve taraftarların etkisine de dikkati çekti. 
 
Radyospor'da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç'in sorularını yanıtlayan Baydar'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:
 

"Takımla taraftar bütünleşince neler olacağını gördük"

Kasımpaşa ile oynadığımız maç bizim alt sıralardan üstlere doğru tırmanma adına önemli bir maçtı. Bu noktada tüm seyircilerimiz takımla birleşince neler yapabileceklerini gösterdiler. Bilhassa Konyaspor taraftarı, kendisini ispat etmiş bir taraftar. Buradan tüm taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum.

"İlk 5'e oynayacak bir takımız"

İyi bir takımız. Galatasaray maçı dahil olmak üzere kadro kalitesini son 6 maçta sahaya yansıttığımızı görüyoruz. İlk 5'e oynayacak düzeyde bir takımımız var. Amacımız Konyaspor'u iyi yere taşıyabilmek. Bunun için de çalışmaya devam edeceğiz.

Prim açıklaması

Önümüzde zor maçlar var. Bursa, Karabük, Göztepe ve Fenerbahçe maçlarıyla da çıkışı sürdürmek istiyoruz. Maç başı primlerimiz var. Ama biz, şu maça şu kadar prim veriyoruz demedik. Bu konu hakkında spekülasyon yapıldı ama aksi yöndeki haberler doğru değil.

Sergen Yalçın ve son 4 maç üzerine...

Takımımıza inancımızı ve güvenimizi yitirmedik. 5 haftadır kalesini gole kapatmış bir takım var. Sergen Hoca ve ekibiyle iyi işler yapıyoruz. Kalan haftalarda gol bile yemeden kazanmak istiyoruz. İnşallah Konyaspor ligde kalarak taraftarını sevindirecektir. Daha sonra da gerekli takviyeler gelecek sezon için yapılır. Hedeflerimize ulaşacak gücümüz var. Buna inanıyoruz.

 
AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler