Ahmet Çakar, 2017-18 sezonu Süper Lig şampiyonluk adayını açıkladı

26.02.2018 - 21:17 | Son Güncellenme: 26.02.2018 - 21:17

Ahmet Çakar, 2017-18 sezonu Süper Lig şampiyonluk adayını açıkladı

Ünlü yorumcu Ahmet Çakar, Beyaz TV kanalında yayınlanan Derin Futbol programında Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi ve gündem hakkında açıklamalarda bulundu

"Beşiktaş Bayern Münih maçında da rüya gördüm 5-0 bitti. Bendeki bu tuhaf elektrik herkesi bozdu. Benim iddiam başka, ben rüyamı anlatıyorum"

"Bakın en başarılı Balkan takım Steaua Bükreş'tir. Türkiye'de en başarılı takım Galatasaray'dır. Çünkü bu takım 1985-86 sezonunda Şampiyon Kulüpler Kupasını kazanmıştı. Ayrıca bir final, bir de yarı finali var"

"Usain Bolt oynayacağı takımı açıklayacakmış, bana göre Fenerbahçe en uygun takım"

'Rüya gördüm Fenerbahçe şampiyon oldu'

"Bugün bir rüya gördüm. Yağmurlu bir günde şampiyonu rüyamda gördüm. Daha 24 saat önce M.Başakşehir şampiyon olur dedim ama fakat nereden etkilendim bilemiyorum ama rüyamda şampiyonu gördüm. 21 Mayıs 2018 tarihinde normalde sıcak bir hava beklenir ama bardaktan boşanırcasına bir yağmur. Sinan, ben ve iki arkadaşımız Ataşehir'de oturuyoruz. Sinan'ın üzerinde ilginç bir tişört var. Arabaların klakson çaldığını, insanların sevindiğini görüyorum. Fenerbahçe şampiyon olmuştu"

'Fenerbahçe şampiyon olur'

Programda yapılan değerlendirme sonucunda Ahmet Çakar Fenerbahçe'yi şampiyon çıkardı. Şampiyonluk mücadelesi yapan dört takımın kalan fikstürü üzerinden yapılan değerlendirme sonucunda Ahmet Çakar: "Bu benim fikstür üzerinden yaptığım değerlendirme sonucu Fenerbahçe 71 puanla şampiyon oluyor"

"Bakın bu bir değerlendirme yada tahmin değil sadece rüyamda gördüm"

'Burak deneyiminde bir oyuncu bunları neden yapıyor?'

"Burak Yılmaz mesela Başakşehir maçında kedi gibiydi. Pozisyondan sonra penaltı değil falan dedi. Alanyaspor maçını seyrediyorum. Böyle hava topu bile yok. Maç bitmek üzere golünü de atmışsın. Burak arkasındaki stopere dirseğini vurdu. İsteyerek vuruyor top gelmeden vuruyor. Sarı ile kırmızı kart arası bir pozisyon ve sarı kart mutlak"

"Ben hep bakarım Burak deneyiminde bir oyuncu bunları neden yapıyor?"

'Burak Yılmaz Trabzonspor takımında mutsuz'

"Burak ve arkadaşları çok sevilen bir grup gibi gözükse de bence o kadar sevilmiyor. Bana göre o pozisyonda yaptığı o hareket futbolun gereği değil. "

"Burak Yılmaz 10 yıldır 100 tane penaltı pozisyonunda olsa verilmese bir kere dönüpte bu penaltı değil dediğin görmedim. Burak Yılmaz Trabzonspor takımında mutsuz. Seneye Başakşehir'de oynamak istiyor oradaki amşlya ile oynamak istiyor"

"Cengiz Ünder sana bir tavsiye bu familyadan uzak dur. İtalyanca öğren ve devam et orada"

Senin için hazırladığımız haberler